Vandaag is premier Netanyahu op bezoek in Nederland en als er een premier van een bevriend land op bezoek is, dien je als Tweede Kamerlid blijkbaar op te draven om deze premier een handje te geven.

Zo ook zetelsteler Tunahan Kuzu van DENK (TRAP ER NIET IN!). Tunahan stond netjes in het rijtje opgesteld, maar op het moment dat Netanyahou langs wandelde, weigerde Tunahan Kuzu om de opperjood een handje te geven. Een kleine buiging kon er nog wel vanaf, net als een drammerige Free Palestine button op het rever van zijn jasje. Als je dan een statement wilt maken, kom dan niet opdagen, maar gedraag je in ieder geval niet als een verongelijkte kleuter.

Waar is die verdraagzame samenleving waar DENK zich zo voor zegt in te zetten? Die verbinding waar ze het elke keer over hebben? Oh wacht, dat geldt natuurlijk alleen voor de eigen AK-partij achterban. TRAP ER NIET IN! En check hieronder de sneue protestactie van Tunahan Kneuzu.

7

Reaguur dan!

avatar
6 Comment threads
1 Thread replies
0 Followers
 
Most reacted comment
Hottest comment thread
6 Comment authors
WhitepowerWeirdoinventor, slaapmemberSjofelsDs. PloppoReet Recent comment authors

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

  Subscribe  
nieuwste oudste meest gestemd
Laat weten wanneer
Bismarck
Bismarck

In het filmpje lijkt het toch eerder Netanyahu die, nadat Kuzu de aandacht vestigt op het “drammerige” Free Palestine speldje (prima actie, het zou een schandaal zijn als hij de enige met dat speldje op was trouwens), weigert om een hand te geven, of verder ook maar op enigerlei wijze met Kuzu te communiceren, maar zich meteen afwendt. Respectloos!

Ds. Ploppo
Ds. Ploppo

Ik zou geen van beide graag een hand geven. Kennelijk denken ze daar zelf ook zo over.

En dat terwijl ze zoveel gemeenschappelijk hebben. Bot, star en een groep streng religieuze fossielen paaien om je eigen machtspositie te kunnen behouden.

Sjofels
Sjofels

Ik zou er hard om kunnen lachen als het niet zo ongelooflijk triest was, wat een kleuter bedoeling.
Het is werkelijk van de pot gerukt dat dit soort mensen überhaupt zonder begeleiding van een gids de tweede kamer in mogen, laat staan dat een politieke partij (bedankt hè PVDA) ze als politicus toe laat op een verkiesbare plaats op de lijst.

Weirdoinventor

Mooi, hoef ik volgende verkiezing ook niet uit te zoeken waar DENK voor staat.

Suzie Grinwis

Wat een LUUUUUUUUULLLLLLLLL!!!!! Genuanceerder dan dit heb ik even niet in de aanbieding. Sjollie!

Whitepower
Whitepower

Ach ja, zo behandelen ze ook de vrouwen! Respectloos. Daarom zal er ook geen enkel intelligente vrouw toe willen treden tot deze groep! Alleen een verdwaalde aandachtsneg…,maar die nemen we dan niet serieus!