More

  RECENTE POSTS

  Retecool blogt de Formule 1 race van Portimiauw morgen live

  De koalaficatie is net achter de rug, HAM op 1, BOT tweede en de runner-up VER op de derde startplek. Verder heeft VET iedereen verrast met het halen van Q2, zoals kleega Treur scherp opnoteerde in de redactiechat.

  Kortom, er gaan weer overbetaalde jankerds in een jankende wagen over een volstrekt nieuw (voor de F1) circuit janken en de Retecools gaat het livebloggen. Tijdens het wijn hakken en lelijke dingen zeggen over VET, STR, ALB en GRO.

  Topica zijn natuurlijk de keihard heersende Pasteis de Nata die je in Portugal gewoon met je koffie als ontbijt kunt eten (en voor ondergetekende een vroege dood zouden opleveren door instant hartvervetting of diabetes wanneer ondergetekende zich in Portugal zou vestigen) en typhuslekker zijn (geen recept, staat vast op internet, of niet, kijk maar). We testen ze overigens volgende maand uit de vriezer van de Lidl en dat moet gewoon heel vies worden.

  Anywheeltjes, om 14:10 trapt het af gaan de lampen uit, dus vanaf een uurtje of 13:45 kunt u ons in de livechat vinden op het dan te posten topic om u vast een beetje te vermaken.

  3.7 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  25/10/2020 - 04:59 04:59

  En Hamilton gaat niet winnen krijg ik zojuist door.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN