More

  RECENTE POSTS

  Meekijken is er bij zijn: All hail het Furby-orgel

  U zit toch maar thuis. Thuis werken, thuis eten, thuis slapen, thuis zorgen, thuis fluiten (hier moet die Ajaxgrap, Reet), thuis gemeenschap hebben. Alle dagen worden één. Dus u weet eigenlijk ook niet meer of dit filmpje nu gloednieuw of retro is. Dat komt ons dan weer goed uit, want dan kunnen we grateloos gaan Pie-posten.

  Zo hebben we vandaag een potje Furby’s voor u open getrokken. Knutselkoning annex geluidsdemiurge LOOK MUM NO COMPUTER zette voor ons genot een heel stel van deze gezellige beestjes, letterlijk, op een rijtje. Uit zijn kunsten ontstond zo het even zo geniale als kwellende Furby-orgel.

  Furby’s zijn oorspronkelijk ontworpen als de ultieme reaguurder: zoet kijkende creaturen die als ze de mond opentrekken het hellevuur oproepen. LMNC wist ze met zijn orgel nog een tandje op te voeren, waarbij de emoties “Wtf, dit moet ik wel cool en stenend vinden!” en “Hoe stem je een Furby?” elkaar om de eerste plek in je hoofd verdringen. Kijkt u zelf maar! (En kijk anders lekker wat Gameboys of Sega’s.)

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Apekut
  Apekut
  Gast
  06/04/2020 - 15:41 15:41

  Misschien is het verstandig om een drugsadvies bij de video’s te geven – zoals een wijnadvies bij je maaltijd. Gebruik van paddo’s bij deze video zal bijvoorbeeld mogelijk leiden tot gruwelijke nachtmerries, achtervolgingswanen en post-traumatische stress. Een milde hash zal de ervaring maken tot een fascinerend blijspel.

  Willem Treur
  Redacteur
  06/04/2020 - 16:39 16:39

  VET

  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  07/04/2020 - 10:16 10:16

  Neehee, ik mag niet op jijbuis, dat vindt de beheerder van onze VPN niet goed. Die bandbreedte is veel te hard nodig man!

  Sjofels de Pofels
  08/04/2020 - 14:40 14:40

  Ja ken ik al, maar heel vet!
  Deze heb ik gemaakt… van een c64
  https://www.youtube.com/watch?v=S6wHfKgnxfI

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN