More

  RECENTE POSTS

  Rectum Raiders beloven ‘craziness met een liter yoghurt’ bij crowdsourcen

  De Nederlandse ‘Rectum Raiders’ komen uit de stad waar in huize Ed niet meer over gesproken mag worden, maar maken wel kekke rock-‘n’-roll “met een dikke lik glam”. En zo is het dan ook wel weer. En om het debuutalbum te maken gaat het gezelschap, zelfbenoemd makers van iets dat Turboglam moet heten, oud-Hollands crowdsourcen.

  Degene die geld inlegt krijgt in ieder geval zijn of haar naam in het CD-boekje. Voordat u massaal begint te googlen: een CD was zo’n zilverkleurig schijfje, maar wees gerust: er komen ook downloadlinks. Het lastigste van crowdsourcen als band is dat je would-be fans zo gretig zijn als een vlogger bij de Vomar. Als luisteraar moet je dan weer vooral zorgen dat je niet stapelgek wordt van de chat-assistent bij platform ‘Voor de Kunst‘. Met geluid! We hebben een woedende Reet op Bigfootjacht moeten sturen om dit stukje af te kunnen maken.

  Waar moet die Yoghurt in?

  Een band moet bij een het crowdsourcen iets teruggeven aan de loyale geldschieters; een stukje community management naar de influencers toe. Daar zijn de Rectum Raiders uitermate goed in geslaagd: wie 100 Euro of meer aftikt mag bijvoorbeeld douchen met een bandlid naar keuze. En wie een nier verkoopt en 4k aan de band overmaakt mag mee met een “Rectal Weekendje Parijs”, een romantisch weekend met eerder genoemde Raiders. En wij zijn wel benieuwd waar de liter Yoghurt heen gaat als je 666 Euro’s inlevert.

  Voor 14 Euro krijg trouwens al een hete selfie van de band. Lid worden van ‘Rectum Nation’ kan hier. Paniekmomentje: er zijn geen rectum-patches voor op je lievelings battle-jacket.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN