More

  RECENTE POSTS

  RC’s Kernafval Weekend: Alpenzusjes – Wienie Wienie

  Mocht u gedacht hebben dat Carnavalsmuziek een mannending is, dan kunnen wij u middels dit fijne filmpje van de Alpenzusjes geruststellen. Als we goed naar het filmpje kijken zien we direct waar die associatie met de Alpen vandaan komt, sterker nog: ik zou best een keer de Alpen van deze zusjes eens IRL willen zien. En als u me vraagt welke van de twee mijn voorkeur heeft, dan moet ik eerlijk bekennen dat ik het moeilijk kiezen vind. Doe ze maar gewoon allebei! Het filmpje probeert voorzichtig een sexy image neer te zetten met het bieden van een uitvoerig uitzicht op de Alpen van de beide zusjes, maar het liedje zelf is dermate braaf dat het zo naast K3 geplaatst kan worden. Beetje gemiste kans voor de zusjes, het zou allemaal net iets gewaagder en pikanter mogen. Qua tekst natuurlijk, maar ik zou de volgende keer ook wat meer bloot willen zien. Als de zusjes contact met me opnemen, zal ik dat graag een keer in een besloten setting een keer uitvoerig met voorbeelden willen uitleggen.

  Alle Kernafval op een handig rijtje? Klik dan op deze tag!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN