More

  RECENTE POSTS

  RC’s Eindejaarslijstjes: 14 Random Dingen

  Jawel, het jaar loopt bijna ten einde en traditiegetrouw als we hier bij jullie Retecool zijn, doen wij ook mee met de lijstjes-hype. Vandaag trappen we af met ons eerste eindejaarslijstje: 14 Random Dingen.

  1: Got Wood?
  gotwood
  We weten niet wie. We weten ook niet waarom. Het is een man met een gigantisch opgestelde houten penis die daar heel content mee is. U doet het er maar mee.

  2: Drollen, omdat het kan.
  drollenhouder
  Ook hier weer hebben we ons afgevraagd waarom en hoezo eigenlijk. Een drol op het hoofd kan nog een soort van warmte geven, maar net naast je rechter oor? Wij hebben geen flauw idee, maar het kan.

  3: Jaarringplaat
  jaarringplaat
  Dit klinkt mooier dan het is. Iemand gebruikt de jaarringen van een boom om er pianomuziek mee te maken middels een soort grammofoonspeler. Klinkt natuurlijk volkomen ruk.

  4: Een doorzichtige zeekomkommer.
  doorzichtigezeekomkommer
  Dat klinkt raar en vies en dat is dan ook raar en vies. Althans, daar gaan wij van uit, dat het vies is. Ondanks dat wij ons hier bij de Retecool zien als voedselconnaisseurs, laten wij de doorzichtige zeekomkommer voor wat het is.

  5: Electrische schoen
  electriccarshoe
  Wie de schoen past trekke hem aan, maar als je op iets te grote voet leeft kan je er ook hele andere dingen mee doen. Bijvoorbeeld door erin te gaan rijden. Is dat nuttig? Nee. Het is niet eens erg verkeersveilig, en er is geen veiligheidsveter. Maar, hey, het is een ding.

  6: WTF Neger
  rareneger
  Dit is een neger met een ak47 op zijn schouder, schelpjes in zijn haar, zuigerveren om zijn pols, een ontbijtbord in zijn onderlip en een oude iPod waarmee hij probeert te bellen.

  7: Sharon Dijksma
  sharon dijksma
  Sharon Dijksma doet dingen en is een ding. Vooral een heel veel ding. (foto klikken voor full size – © ANP FOTO/OLAF KRAAK)

  8: De juiste snaar
  pikassogitaar
  Dit… is een pikasso gitaar. Want soms zijn er gewoon niet genoeg snaren op een normaal instrument om de juiste snaar te kunnen raken. Heeft dit instrument het wel? Zou kunnen, maar blijkbaar kan er iemand op spelen. We denken wel dat uw lokale muziekschool geen pikassogitaarles in het curriculum heeft. Thanks, Obama.

  9: iPhone lader

  En dit is een bewegende iPhone charger die lijkt op een navelstreng die je telefoon probeert op te eten. Dus…

  10: Lionel Richie melkkan
  lionelmelkkan
  Een melkkan van porselein in de vorm van een 500ml melkpakje met een opdruk van Lionel Richie erop. Ook dit is waarschijnlijk een typisch gevalletje van “Omdat het (melk)kan”

  11: Snotneus
  snotneus
  En we blijven nog even in de keuken. Stel, je hebt een avondje eters waar je helemaal geen zin in hebt. Schotel ze een salade voor en schenk de dressing vanuit deze briljante schenkkan. Probleem opgelost

  12: Rectal Dilators
  rectaldilators
  Het is natuurlijk geen retecool lijstje zonder reterentie. Nee, geen Reet van de dag voor u vandaag. Hier heeft u een plaatje van torpedo-achtige instrumenten van Dr. Young. Deze instrumenten zouden helpen tegen waanzin, aldus Dr. Young, die in 1893 calimde dat 3/4 van alle schreeuwende maniakken in de wereld genezen konden worden door het gebruik van deze instrumenten.

  13: Hele schone en muzikale bips
  concertinawasmachine
  Van het één komt het ander en voor je het weet zit je dus te kijken naar een plaatje van een naakt meisje dat haar reet in een wasmachine heeft gestoken terwijl ze op een concertina aan het spelen is.

  14: Offline bierglas

  Mocht u nu aan het eind van dit lijstje zijn gekomen, met een enorme “WTF”-blik voor u uit zitten staren en geluiden zitten te maken alsof u al 40 dagen in de sahara omkomt van de dorst en een moord zou doen voor een biertje: het is vrijdagmiddag. En daarom even dit bierglas. Want dat kunt u alleen rechtop houden door uw smartphone eronder te leggen. Waarom? Zodat u in de kroeg weer met mensen gaat praten in plaats van op social media. Werkt dat? Geen idee, maar er kan bier in, dus dat.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Wobbe
  Wobbe
  Lid
  27/11/2015 - 18:20 18:20

  Volgens mij is 13 een droogtrommel

  Xloph
  27/11/2015 - 22:23 22:23

  Sharon Dijksma veel ding? Ach, het is maar vanuit welk perspectief je het bekijkt.

  http://i.imgur.com/6EEOuLW.jpg

  E.R. Deoz
  28/11/2015 - 01:39 01:39

  Ik weet niet op de bedenker van het offline glas ooit in een kroeg komt, maar meestal kan je daar wel wat bierviltjes vinden voor onder het glas.

  barq
  Lid
  28/11/2015 - 08:27 08:27

  Smoesjes, dokter Young. Je kan gewoon niet schaken.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN