More

  RECENTE POSTS

  RCLNM Social Justice – Amanda Palmer – The Killing Type

  Post van 14 feministen in de Retebunker vandaag, naar aanleiding van de RCLNM Hittegolfeditie van gisteravond. Graag brengt deze redactie u na enig puzzel- en consolidatiewerk de boodschap zoals wij denken dat de feministen hem in hun uitgebreide, doch niet geheel eenduidige noch overeenstemmende schrijven bedoeld hebben: of wij als mannenbolwerk ons even niet willen bemoeien met wat vrouwen wel-niet-wel-niet-misschientochwel-niet aanhebben. Dat/daar* kunnen vrouwen namelijk prima zelf/voor elkaar* bepalen/urentwijfelendovervoordespiegelstaan*. En of wij dan als we toch bezig zijn ons willen beperken in het reduceren van vrouwen tot lustsymbool, becommentariëren op de esthetische effecten van vrouwenkleding (onthoud die voor als de frau volgende keer vraagt of dat truitje haar dik maakt) en ons wat minder zouden willen bezighouden met onderzoek naar de filosofische stelling van Dijkie.

  Vrouwen moeten uitgaan van hun eigen sexuele capaciteiten, smaak voor mode en aantrekkelijkheid en zich daarin niet laten leiden door de meningen van de oppressieve sekse ofwel helemaal niet bezig zijn met hun seksuele aantrekkingskracht maar zich richten op de intellectuelere zaken in het leven zoals een carrière, filosofie, sluiten van het loongat en meer van dat soort zaken. Welke van de twee nu de heilige graal der feminisme is kon met deze steekproef van N=14 niet bepaald worden en geen consolidatiesessie liet de twee met elkaar rijmen. Bovendien zaten er geen zussenfoto’s bij de brieven en natuurlijk wil de redactie geenszins suggereren dat er een correlatie, laat staan een causaal verband tussen de verschillende meningen en enige uiterlijke kenmerken zit. We zijn tenslotte een beschaafde mannenclub die vrouwen respecteren om wie ze zijn en niemand willen reduceren tot zeer specifieke uiterlijke kenmerken.

  We gaan ervan uit dat het u nu allemaal duidelijk is en gaan over tot de orde van de dag. In dit geval is dat Amanda Palmer, dat leek ons in het kader van deze ontwikkelingen wèl zo toepasselijk.

  *doorhalen wat niet van toepassing is.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  biermeester
  01/07/2015 - 22:05 22:05

  Welke van de twee seksen ontwikkelt het vaakst een psychische aandoening met de dood tot gevolg na het zien van een gephotoshopte foto van iemand van hetzelfde geslacht in een modeblad?

  MENEER DE GREEF
  Redacteur
  01/07/2015 - 22:35 22:35

  AMANDA FUCKING PALMER IS EEN EINDBAAS EN DEZE VIDEO IS KAPOT GEIL.

  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  02/07/2015 - 07:33 07:33

  Meneer de Greef heeft het gezegd.
  Dit topic kan op slot.

  AlHarryBar
  02/07/2015 - 08:56 08:56

  wow ( moest nog even toevoegen)

  HenkSchuifkaas
  HenkSchuifkaas
  02/07/2015 - 12:30 12:30

  Zo, die is heel erg ongesteld!!

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN