More

  RECENTE POSTS

  RCLNM – Ernst van der Pasch – Dieren

  Opeten van dieren, daar hebben we hier geen probleem mee. We hebben regelmatig legendarische BBQ-topics en daarnaast een mening over vegetarisme (alsmede de daaraangekoppelde waterscheiding tussen de twee redactievega’s en de carnivoren).

  Van daaruit het bruggetje naar Ernst van der Pasch zijn nummer “Dieren”, van de CD “Misschien gebeurt het morgen“. Ernst van der Pasch is namelijk misschien wel de beste kleinkunstenaar van Nederland. Tragisch genoeg is hij niet platvloers en niet “dom amusement” genoeg om landelijk groot door te breken. Bij een mastodont als Youp merk je (wanneer je bij een voorstelling zit) dat bepaalde grappen de zaal doen spekschudden en bepaalde grappen een difuus lachsalvo geven van zo’n 10-20% van de zaal. Dat is de doelgroep van Ernst. Wat maakt dat zijn voorstellingen doorgaans hele intieme samenkomsten zijn van fans van “nadenken” en “taal”.

  De Late Nacht is voor muziek. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Binnen de grenzen van het spamtoelaatbare, overigens.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN