More

  RECENTE POSTS

  RC Weekendintro: Vakantie-editie

  Terwijl de nachtvorst langzaam optrekt op een vrijdagochtend in juli en de zon over de Hollandse plassen een oase van rust creëert zowel buiten als binnen op het kantoor waar de telefoon de enkele achterblijvers doodzwijgt zitten duizenden gezinnen in de auto. De kinderen op de achterbank met hun telefoons aan het spelen – die zijn zoet zo lang 4G het blijft doen en de batterij nog juice heeft – het wachten is op het moment dat één van de twee op is en dan kan moeders de snoepjes gaan uitdelen in een poging de kinderen stil te houden.

  Vader zit achter het stuur inmiddels steeds meer z’n geduld te bewaren met wisselend succes. De airco is stuk en die pokkefile houdt ook maar niet op en dan zijn ze nog niet eens Nederland uit. Het is maar goed dat de hond naar het dierenpension is, anders had je die ook tussendoor nog uit kunnen laten. Voor de achterblijvers is het echter goed nieuws. De voorspellingen voor het weer in vakantielanden hoef je niet op te zoeken. Zaterdag wordt het namelijk ultiem barbecueweer. Weercijfer: 10. Dat wordt dus alvast de drankjes koud zetten en vlees inslaan, maar als u verstandig bent heeft u dat allang gedaan want vakantie betekent namelijk ook Duitsers. En Duitsers houden van barbecue, dus die kopen morgen massaal de schappen leeg zodat ze de kolen in hun kuilen flink op kunnen stoken. Mocht u dus nog niet voorbereid zijn: succes. En voor iedereen: geniet ervan en een fijn weekend!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  cspr
  Lid
  10/07/2015 - 20:32 20:32
  Jokkebrok
  10/07/2015 - 21:12 21:12
  Møhammed Said al Sahaf
  10/07/2015 - 22:06 22:06

  “En Duitsers houden van barbecue, dus die kopen morgen massaal de schappen leeg zodat ze de kolen in hun kuilen flink op kunnen stoken”
  Ben je wel eens de Teutoonsche grens over geweest vlees kopen? Duitsers zijn niet gek, die nemen hun eigen spullen wel mee als ze willen BBQ-en, het laatste wat die doen is de rommel die hier voor bijvoorbeeld braadworst door moet gaan kopen. En drank zullen ze ook zelf wel meenemen, dat is zowat de helft goedkoper daar.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN