More

  RECENTE POSTS

  RC Short: The Lincoln Project – Nationalist Geographic

  Eind deze maand hoopt D.J. Trump de nominatie binnen te harken zodat ie voor zijn tweede termijn kan gaan. Heel toevallig (karoowna!) mag de pers hier niet bij zijn, maar dat komt vast goed via Twitter, TikTok en IG.

  Bij gebrek aan serieuze tegenkandidaten zal The Donald het ook wel lukken. Maar niet alle Republikeinen staan te springen om verder te gaan met Daft Trump. Diverse vooraanstaande (ex)partijleden hebben zich verzameld onder de vlag van The Lincoln Project. Dit initiatief heeft maar één doel: geen herverkiezing voor Adolf Twitler en daarmee scharen ze zich de facto achter de aanstaande nominatie van Joe Biden. Verder is The Lincoln Project uiteraard genoemd naar de zwaar heersende de Lincoln Continental uit 1965 laatste goede Republikeinse POTUS, Abraham Lincoln.

  De tactiek van The LP is om de (M)SM te bestoken met prikkelende dingen die de kiezers moet overtuigen om in november het rode potlood vooral niet in Trump zijn tarrelhof te steken. Bijvoorbeeld:

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  03/08/2020 - 14:47 14:47

  Aardig initiatief. Voor gematigde Republikeinen waarschijnlijk een betrouwbaarder bron dan wanneer een of andere ‘linkse’ club dit verzonnen had.
  Maar of het gaat helpen?…
  Het stemvee dat Trump als z’n achterban beschouwt zal er niet van onder de indruk zijn. Die luisteren naar niks en stemmen Trump, no matter what.
  Belangrijker wordt de opkomst bij de Democraten. Die zullen vooral gemotiveerd zijn door Trump-haat; niet zozeer door Biden liefde. Als het Trump in de komende maanden lukt Biden af te branden (bv door een (ongefundeerd) Oekraïne schandaal dat Guiliani een tijdje geleden bij elkaar gescharreld heeft) dan gaat een flink aantal van hen gewoon niet stemmen.
  Verder gaan de debatten een grote rol spelen. Trump zal hard op de man spelen. Biden is geen ad-rem straatvechter; hij moet het vooral hebben van het image van iemand die boven dat soort laag bij de grondse aanvallen staat. Vervelend alleen dat Tokkies zoiets absoluut niet in de gaten hebben. Die bekijken zo’n debat alsof het een American Wrestling wedstrijd is en verwachten op een “You obstructed justice in Ukraine!” als reply “You silenced a porn star with 100 Grand in order to save your ass”. Als Biden dat al zou kunnen, dan kost het hem aan de andere kant van het spectrum weer stemmers die juist walgen van dat soort tactieken.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  03/08/2020 - 15:39 15:39

  Dat moet Biden’s Running Maid Mate in orde gaan maken

  Bismarck
  03/08/2020 - 18:24 18:24

  Tja, als Republikeinen had je toch beter kunnen laten blijken dat je Trump niet herverkozen wilt door zelf met serieuzere tegenkandidaten te komen dan iemand die meer dan 20 jaar geleden ooit gouverneur was van een kleine staat en wat ex-volksvertegenwoordigers die hun zetel niet eens wisten te behouden.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  Antwoord aan  Bismarck
  07/08/2020 - 10:23 10:23

  Republikeinse senatoren en congresleden trekken zich al jaren de haren uit de toch al kalende hoofden. Aangenomen dat ze niet helemaal stom zijn zien ze ook wel dat er een loose cannon als POTUS zit. Maar Trump heeft een geoliede bashing-machine, die vooral werkt bij de wat simpelere Republikeinse achterban. Aangezien dat de vijver is waar jij als Republikein ook in vist, laat je het wel uit je hoofd Trump af te vallen. Dat kost je bij de volgende verkiezingen de kop.
  Alleen als duidelijk wordt dat het Trumpschip echt gaat zinken, zullen ze massaal overboord springen. Uiteraard om dan vervolgens te blaten hoe kritisch ze eigenlijk altijd achter de schermen op Trump zijn geweest maar uit landsbelang in het openbaar hun POTUS niet af wilden vallen. En weet je… daar komen ze dan nog mee weg ook.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN