More

  RECENTE POSTS

  RC OMGWTFBBQ E-Learning: Spare Ribs

  Het is inmiddels half maart geweest en u vraagt zich misschien af, een BBQ post, is dat niet wat aan de vroege kant? Ha, neen. De redactie heeft bij elkaar dit jaar al 30 BBQ’s under the belt zitten. Dus nee, eigenlijk komt u wat laat aan bij het feestje. Maar des al wel te plus, weklom.

  Omdat we u mee willen laten delen in de manier waarop Retecool haar slagaders bloeddicht afkit culinaire hoogstandjes voorbereidt nemen we u de komende tijd mee in een e-learning course met vandaag als les 1: Spareribs.

  Overigens, zoals in de video ook aangehaald wordt, een beetje dom saus erop kwakken kan iedere mongool en de shit kapot koken voor je gaat grillen is ook voor mietjes. Dry rub, daar zit het hem in. En bovenal, je basismateriaal moet goed zijn. Haal dus niet bij de Jumbo de reeds gemarineerde verpakte troep of losse ongemarineerde spullen, betrek het van een specialist.

  spareribs, zoals ze horen
  spareribs, zoals ze horen

  Overigens, nadat het grillen afgerond is kun je de laatste paar minuten nog wat BBQ saus aanbrengen, die dan, mits de juiste gekocht gemaakt, een licht krokant laagje achterlaat. De Retecool redactie heeft op het redactieweekend in de Ardennen kennis gemaakt met DEZE saus en die is unaniem verkozen als de ultieme BBQ saus. Ever. Wij kieperen bovenop dit recept nog een goeie eetlepel mangochutney met Madame Jeanette er doorheen, wegens nog lekkerder en dichterbij de hemel komt u vervolgens niet. De helft van de redactie wilde in de Ardennen trouwen met de saus. Dan heeft u een beeld.

  In een volgende aflevering van RC OMGWTFBBQ E-Learning over spareribs nemen we u mee voor een rondje sous vide garen van spareribs. Kost 72 uur, maar dan wilt u ook nooit meer anders.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN