Vandaag wederom een fijn stukje good old Classic Rock, maar dan van een paar piepjonge gasten die zichzelf in een vintage jasje hebben gehesen. De broertjes Kiszka uit Frankenmuth Michigan, die de band Greta Van Fleet vormen, mogen dan amper 20 jaar oud zijn, ze klinken niettemin als een woeste versie van Led Zeppelin anno 1969.

Verder weten we dat Greta van Fleet vernoemd is naar een Senior Citizen uit hetzelfde dorp, hier op foto te zien als trotse middelpunt. Live klinkt Greta Van Fleet helemaal moddervet, en daarmee bedoel ik de band dus, en niet het oude vrouwtje, wat overigens wel had gekund want naar verluidt is ze de drummer in een plaatselijke polkaband, ik verzin dit niet!). Mocht je Greta Van Fleet in levende lijve willen zien (de band dus), dan kan dat op 20 maart volgend jaar in Doornroosje, Nijmegen en 21 maart in De Melkweg in Amsterdam.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
2 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
hangmat
hangmat
Gast
23/11/2017 - 22:29 22:29

Greta, Gretna, Greatea, of was het toch Gretl von Fleet? Anyway, prima muziekje.. deze jongens hoeven zich voorlopig niet te melden im Bremerhafen!

Monade
24/11/2017 - 10:25 10:25

Dit is inderdaad een absolute rip-off van Ledzep, maar daar is niks mis mee. Ik hoop dat ze uitgroeien zodat ze hen, op hun eigen manier natuurlijk, kunnen evenaren, of zelfs overtreffen.

https://www.youtube.com/watch?v=YWOuzYvksRw