More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Ertebrekers – De Zji

  Ertsbrekers is het nieuwe project van Flip Kowlier, ook wel bekend van de Vlaamse hiphopformatie ‘t Hof van Commerce.

  En net als bij ‘t Hof van Commerce, zingt en rapt Kowlier ook bij Ertebrekers in onvervalst Gents West-Vlaams. Oftewel: je verstaat er geen hol van. Maar dat geeft niet, want ook net als bij ‘t Hof van Commerce heerst ook de muziek van Ertebrekers wel loeihard. Maar ja, dat is bij vrijwel alles wat er muzikaal uit België komt. De Zji is de debuutsingle van Ertebrekers en is een fijn voorproefje van het aanstaande album “Otel”. Hoe dan ook, Flip Kowlier maakt samen met Peter Lesage en Jeffrey Bearelle weer gewoon hele fijne muziek. Helaas geen nog geen videoclip en ook op soundcloud zijn de heren nog niet te vinden, dus dan maar met een still via youtube.

  De Late Nacht is voor muziek. Muziek in alle soorten en maten. We zijn werkelijk overal tegenwoordig, maar we zitten met name op Facebook. Daarnaast zijn wij heel erg veel dingen aan het retweeten op Twitter. Zing gezellig met ons mee!.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Alpha Kenny Wun
  09/04/2016 - 23:25 23:25

  + voor Flip.
  – voor Reet.
  Meneer Kowlier zal het, als West-Vlaming, niet leuk vinden om voor Gentenaar uitgemaakt te worden. West-Vlaams dialect dus. En Gents is weer anders dan Oost-Vlaams.

  Alpha Kenny Wun
  Antwoord aan  Reet
  10/04/2016 - 11:48 11:48

  Geen dank. Is ook maar beroepsdeformatie dat ik dat weet.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN