More

  RECENTE POSTS

  RC Late Night Music – Alestorm – Drink

  Avast, ye matey Retecoollezertjes! Arrr! Ye scurvy dogs! Het is vrijdagavond en dat betekent fokking Weekend na een hele week afzien in de Intensieve Menshouderij, ook wel kantoortuin genoemd! En dat wordt dus gofferdomme zuipen nondedju! En dat zuipen, voor zover u daar nog niet mee begonnen was, luiden we dit keer in op de daverende klanken van de piraatpratende Schotse pubrockers van Alestorm.

  “We are here
  to drink your beer”

  Op de schoorsteenmantel in het repetitielokaal van Alestorm prijkt overigens al een aantal jaren een officiële VMKK Gouden Kut, die de heren meer dan trecht hebben gewonnen voor deze kutkoffer, niet geheel toevallig ook een vrolijk dranklied. Want dat is Alestorm in een notendop: een bende dronken piraten wiens voornaamste missie in het leven bestaat uit bier drinken, schepen enteren en gewoon lekkere muziek maken voor een vrijdagavond. Yo-ho-ho! Wet me pipe!! Arrr!!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Weirdoinventor
  Lid
  22/09/2018 - 09:51 09:51

  Blijft een briljant nummer, vooral dat eerste couplet en hoe het op en neer gaat tussen “ik ben een echte piraat” en “piet piraat piet piraat schip ahoy hoy hoy”. “We live each day like there’s nothing to lose, but a man has needs”, oh oh, gaat ie nou over verkrachting zingen? “And that need is booze”, lalalalala.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN