More

  RECENTE POSTS

  RC Instopservice: Give me that meatball

  Geluk dat het vrijdag is, want na het zien van dit filmpje zit ik zeker nog een paar dagen achter de wasmand te huilen.
  Het leek zo’n leuk idee. sluit iedere dag af met een filmpje waarna je geen zin meer in internet hebt. Nou ik slaap inmiddels al weken niet meer. En internet durf ik al bijna niet meer aan te raken zonder de pillen die ik van Der Webmeister krijg. Pro-tip voor vandaag: Zorg dat je na 45 seconden niets in je handen hebt waarmee je kan slaan. Welterusten zeg ik alvast. En tot Maandag.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  02/05/2015 - 08:38 08:38

  Wat deed dat lachende kind daar op het eind bij die scène?!?!

  Draken
  Antwoord aan  Chubbychaser
  02/05/2015 - 19:03 19:03

  Wat deed wie dan ook op elk willekeurig tijdsstip in deze video?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN