More

  RECENTE POSTS

  RC Documentaire: Oekraïnse gemeenschap in Nederland

  Uiteraard hebben wij u reedsch tot in den treure verveeld met de belangrijkste exportproducten van Oekraïne: Victoria Koblenko. Oh, en Wodka. Nu hebben we overwogen om naar Oekraïne te gaan om daar allemaal mensen te interviewen, maar dan moeten we de warme bunker uit en het is daar zo grafhoerentyphuskoud dus nee.

  Vandaar dat u het moet doen met onze (onregelmatige) vlogs en deze documentaire. Want wie hebben we daarvoor gevonden? Olexander Horin (ambassadeur van Oekraïne in Nederland), Marianna Betsa (woordvoerder van ministerie van buitenlandse zaken van Oekraïne), Joris Voorhoeve (Die oud-minister die altijd belachelijk werd gemaakt in Kopspijkers Professor internationale vrede, recht en veiligheid aan de Haagse hoge school), Maichael Utkin (Bestuursvoorzitter van eFaramer – een bedrijf voor IT oplossingen in de agrarische sector), Ad Merks (voorzitter van platform Nederland-Oekraïne en verantwoordelijk voor afdeling business), Robert van Voren (hoogleraar Sovjetologie aan de Boris Grinchenko universiteit in Kiev) en betrokken bij mensenrechten en de ontwikkeling van geestelijke gezondheidszorg in Oekraïne. Verder Galyna Kyyashko (voormalig nieuwspresentatrice in Oekraïne en actrice), Beja Kluiters (voorzitter van stichting Spoetnik) en last but not least Frederique Vogel, partner in Holland Rozetta en Rozetta Argo in Oekraïne, twee bedrijven die handelen in land- en tuinbenodigdheden en koeltechniek.

  Ruim 22 minuten Oekraïne van alle kanten.

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je opeens Adolf Hitler blijkt te zijn geworden. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  grotesnor
  25/03/2016 - 14:45 14:45

  Ja hallo, ik mag hopen dat de Oekraïense grenzen opener zijn dan deze video. Zo heb ik geen enkele reden om voor te stemmen!

  DatDanWeerWel
  DatDanWeerWel
  25/03/2016 - 15:41 15:41

  Video is private. Juist ja.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN