More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: Twee Lamborghini Legendes Om Bij Weg Te Smelten

  Lamborghini bouwt inmiddels al ruim 50 jaar sportwagens. Als fabrikant van agrarische voertuigen maakte Ferruccio Lamborghini een hoop centen die hij in veel gevallen weer omzette naar dure sportwagens, waaronder een Ferrari. Dat ding had echter zo veel gebreken, dat hij zelf maar sportwagens is gaan bouwen. En niet geheel onverdienstelijk. Daar zitten overigens nogal wat extremen bij zoals de Lamborghini LM002, een soort hummer op steroïden met 450pk. Dat ding wilde, zeker voor die tijd, best van z’n plek met de V12 die ook in de Countach zat. Wat ons gelijk bij de twee mooiste modellen die ooit door Lamborghini gemaakt zijn brengt: De al eerder genoemde en met een buitenaards uiterlijk gezegende Lamborghini Countach en de misschien nog wel mooiere Lamborghini Miura (hier al even genoemd wegens zijn middenmotor). CAR Magazine is met deze twee iconen gaan rijden en heeft daar onderstaande, hele fijne, video van gemaakt.

  lamborghinimiura

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  barq
  Lid
  18/09/2014 - 23:01 23:01

  De Miura is altijd magisch geweest, maar die Countach heb ik altijd een gedrongen gedrocht gevonden. Snel en heftig ja natuurlijk, maar qua mooi rijdt de Miura er rondjes omheen.

  Hangmat
  Hangmat
  Gast
  19/09/2014 - 00:39 00:39

  Ze missen bij mij een bepaald realiteitsgehalte.. leuk van plaatjes en – in mijn tijd – in dinky toy vorm, maar de reële koppeling met werkelijk er in rijden, of laat staan bezitten, is bij mij altijd non existent gebleven.. niet begeerlijk dus.. (net als onbereikbare vrouwen)

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN