More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: Turning Point: 9/11 and the War on Terror

  Voor wie de laatste week onder een steen geleefd heeft, hartelijke nine eleven! Het is inmiddels 20 jaar sinds een aantal Talibanhuurlingen een stukje wijkvernieuwing naar demense toe in Manhattan deden.

  Nu heeft u vast ongeveer alle complottheoriën al gehoord die er over de aanslagen circuleren, dus vandaar vandaag op RC aandacht voor het MSM verhaal van wat er gebeurd is.

  Docu Turning Point: 9/11 and the War on Terror staat op Netflix en geeft al meteen in de eerste aflevering een bak opnames (911, luchtverkeersleiding) die we hier op de redactie nog niet kenden, kortom, kijkplezier interessant om met een plop en wat nootjes aan te beginnen na de sprintrace op Monza.

  5 2 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bla
  Bla
  11/09/2021 - 19:53 19:53

  #leeftondereensteen
  Niets van mee gekregen..

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  13/09/2021 - 16:28 16:28

  *Noteert en gaat kijken*
  Daarop vooruitlopend…

  Iedere goede 9/11 docu voegt iets en tegelijkertijd niets toe.

  Iets, omdat er met goed spitten altijd weer een paar extra puzzelstukjes het totale plaatje completeren.

  Niets, omdat er al zoveel van de puzzel op z’n plek lag ,dat ieder weldenkend persoon allang inzag dat de hele “war on terror” een door de wapen-lobby georkestreerd toneelstuk was, waar rechts politiek US voordeel uit kon halen en dus gretig aan meedeed…
  …en ieder onweldenkend persoon (toevallig meestal een GOP aanhanger) dat nooit in wil zien ook al mist er geen enkel stukje meer.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN