More

  RECENTE POSTS

  RC Docu: Skaveren – Bond & Smolders

  Tom Staal kondigde enige tijd geleden per direct te stoppen bij omroep Powned, wegens verschil van mening over hoe TV gemaakt dient te worden.

  Of zoals Tom Staal het, zoals altijd, eloquent weet uit te drukken:

  Ik heb Powned laten weten dat ik klaar ben met deze kleuter TV, want dat is het helaas geworden bij Powned. Ik hou van humor en harde journalistiek, maar het moet wel ergens over gaan

  Dat betekent dat Tom Staal dus beschikbaar is voor presentatiewerk zoals alleen Tom Staal dat kan. Maar dat niet alleen, hij is ook begonnen met het maken van korte (nou, ja korte) documentaires over iets waar wij in hier in de redactiebunker wel pap van lusten: Eten! En dan dus inderdaad Eten met een hoofdletter E.

  De eerste documentaire (zoals ik al zei, niet echt kort, want ruim 30 minuten en dat is voor ons van de Internets een eeuwigheid), gaat over de warme bakker/patisserie/boulangerie/chocolaterie Bond & Smolders in het Utrechtse plaatsje U. En Staal trekt er echt tijd voor uit. Want niet alleen vroeg uit de veren om ‘s ochtends mee te kijken hoe het brood wordt gemaakt, maar ook mee naar Parijs met de mannen van Bond & Smolders om te zien waar ze inspiratie op doen. Check hieronder de geweldige “mini” docu! Wat ons betreft smaakt dit naar meer, veel meer!

  5 1 stem
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jake
  Lid
  10/06/2016 - 12:25 12:25

  Ik heb nu zo’n trek.

  Bismarck
  10/06/2016 - 13:49 13:49

  “in het Utrechtse plaatsje U”
  Uitweg?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN