More

  RECENTE POSTS

  Meekijken is er weer bij zijn: Jongeman rapt keurig Dr. Seuss tekstjes over Dr. Dre beats

  U zit nog immer thuis. Het chillen schiet er steeds vaker bij in, naar de Ikea kon u niet en wilt u niet en op maandag doet u normaal altijd Chinees, maar vandaag niet. Want welke dag is het nu eigenlijk?

  Die gezapige verwarring is een uitkomst voor het systeem van Retecool. Dat kunnen we nu gewoon zijn kunstje laten doen en eender welk gaaf filmpje tevoorschijn laten toveren. Zegt u nu zelf; u weet eigenlijk ook niet meer of dit filmpje nu gloednieuw of retro is. Dus schotelen we u graag dingen voor die yesterday’s news zijn, of gewoonweg ouwe meuk.

  U kent wellicht de boeken van Dr. Seusss, over groene eieren en talloze dieren en voorwerpen die ook niet de gebruikelijke kleur hebben. U kent wellicht ook het werk van Dr. Dre, over wiet en talloze mensen in een buurtje bij LA. Die twee kun je dus makkelijk combineren, want, Dr. Typisch, niet?

  Dat dacht ook Wes Tank die ons “Green Eggs and Ham” laat horen over de beats van “Next Episode” en “Fox in Socks” over “Whats the Difference”. Nu is de ene Socks beter geslaagd dan de andere Ham, maar ga anders zelf kijken. Als u het zo goed weet, met dat hoofd. Huilen!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  29/04/2020 - 13:38 13:38

  Talent, wie heeft dat nou nog nodig tegenwoordig?

  Roxanne
  Roxanne
  Gast
  29/04/2020 - 18:20 18:20

  Ik vind het geniaal bedacht! <3

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN