More

  RECENTE POSTS

  Randy Grubb’s Decopod

  Randy Grubb is een absolute eindbaas als het om hot rods gaat. Zo heeft hij al eerder waanzinnig brute Tank Rod voor Jay Leno gebouwd, daarnaast een bizar mooie decolinerbus en nu dus de Decopod.

  Decopods zien er uit alsof ze rechtstreeks uit een film van Flash Gordon komen, maar zijn gebaseerd op moderne Piaggio MP3 scooters. Je weet wel, die rare dingen met dubbele voorwielen, waardoor ze zonder standaard kunnen blijven staan. Niet om aan te gluren die dingen, maar ze zijn wel verdomd handig in het stadsverkeer.

  Grubb heeft de MP3 ontdaan van zijn lelijke kunststof hoes en daar vervolgens, met de hand, een onwaarschijnlijk mooi schilletje om heen geklopt en ze decopods gedoopt. Dat ze met de hand gebouwd worden zeg ik er bewust bij, want ook al heeft Grubb er inmiddels zes gebouwd, niet één Decopod is hetzelfde en dat doet hij met opzet. Hij kan dus wel een Decopod voor je bouwen, maar het is even afwachten hoe het voertuig er vervolgens uit gaat zien. hij blijft een kunstenaar en geen producent.

  Check hieronder een aflevering van Jay Leno’s Garage, waarin Leno bij Randy Grubb langs gaat om over de Decopod te kletsen en er uiteraard ook een stukje mee te rijden.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  wouzer51
  wouzer51
  Gast
  03/10/2016 - 13:59 13:59

  F*cking bruut! Die helmpjes ook.

  Bismarck
  03/10/2016 - 14:07 14:07

  Maar of ze geschikt zijn voor het Nederlandse klimaat (tenzij je elke drie dagen met een poetslap en chroompoets aan de slag wilt)?

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN