More

  RECENTE POSTS

  PvdA’er zet ‘onafhankelijke’ PvdA’er Diederik Samsom in

  Minister Dijsselbloem heeft een baantje voor de in de ondergang van de PvdA gesneuvelde lijsttrekker Diederik Samsom en we gokken dat er nooit een vacature op Monsterboard heeft gestaan voor de functie.

  Dijsselbloem zet Samsom in als ‘onafhankelijke deskundige’ om de sanering van een fosforfabriek in Vlissingen te bekijken. Want dat is een overheidsproject dat steeds duurder uitvalt. En om de één of andere reden is Samsom, die verder absoluut onafhankelijk is, dus een onafhankelijke deskundige en kon Dijsselbloem blijkbaar niemand vinden waarbij het een TIKKELTJE minder opvallend is dat het gewoon weer eens een job for the boys is.

  We zijn enorm benieuwd hoe de oud-Greenpeace activist nu gaat regelen dat deze monstersanering de overheid minder gaat kosten.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  01/07/2017 - 09:42 09:42

  Beetje moeite met de betekenis van onafhankelijk in deze? Samsom is noch gelieerd aan de failliete fosforfabriek Thermphos, die de bodem daar heeft lopen vervuilen, maar nu dus niet meer thuis geeft (en dat lijkt me hier juist het werkelijke schandaal!), noch in dienst bij de provincie Zeeland, die de rekening waarschijnlijk mag gaan betalen en dus inderdaad onafhankelijk.

  Monade
  Antwoord aan  Bismarck
  01/07/2017 - 11:08 11:08

  Afgezien van wat er verder mis is met Samsom als persoon: hij heeft technische natuurkunde gedaan en was Greenpeace activist, dus kennis van chemische vervuiling en detectie van bewust verzwijgingen in technische rapporten zal hij wel hebben.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  Antwoord aan  Monade
  02/07/2017 - 13:07 13:07

  Verder heeft Samson een puike reputatie aangaande het kunnen uitleggen van complexe zaken, zodat het publiek begrijpt waar het over gaat.
  Wacht, ik had even een black out geloof ik…

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN