Dat de plotse golf aan “horrorclowns” het leven zuur maakt van gewone clowns was al bekend, maar ook de gewone psychopathische massamoordenaars beginnen nu stilaan te klagen. Via via kwam Retecool in contact met Mario de Neus, ook wel bekend als de Beul van Boerdonk.

“Deze mafkezen met maskers schaden het imago van onze branche op een verschrikkelijke manier”, aldus Mario, een befaamde massamoordenaar met een jarenlange staat van dienst. “Je durft je haast nergens meer te vertonen, iedereen lacht je uit, of roept beledigende dingen. ‘Hee Bassie! Maak nog eens een teckel van ballonnen’, roepen ze dan. Of mensen gooien gewoon slagroomtaarten in je gezicht of kieperen een emmer water over je uit. Vroeger werd er nog tegen ons opgekeken, deden mensen het in hun broek voor ons, maar sinds die horrorclowns de markt hebben verpest worden we gewoon openlijk op straat bespot, of zelfs gepest, zelfs door kleine kinderen. Soms verzamelen zich nu groepjes kinderen bij mijn auto, ik schat een jaar of 6 oud, die zeggen: ‘kijk een massamoordenaar, oei wat eng’ en dan beginnen ze keihard te lachen. Maar ja, waar kan je heen als psychopathische massamoordenaar als je gepest wordt? Het knaagt toch aan je mannelijkheid en zelfvertrouwen.

Vroeger kon je gewoon met een bijl of een kettingzaag in het donker over straat, maar dat durf ik nu dus echt niet meer. Je pleegt nog wel eens een kleine massamoord als het je allemaal teveel wordt, maar echt veilig voel je je toch niet meer. En ik hoor van meer collega’s dat ze steeds vaker twijfelen aan hun professionele integriteit. En we hebben het al zo zwaar tegenwoordig. Mijn vader zat gewoon zijn hele leven lekker veilig bij de georganiseerde misdaad, die zorgden dat je nooit iets te kort kwam, maar sinds het openen van de Europese grenzen zie je steeds meer hardwerkende eerlijke criminelen die zich als ZZP-er staande moeten zien te houden. Als je dit z’n gang laat gaan, is de kans groot dat het op een gegeven moment misgaat. Er zijn zelfs collega’s zo erg gepest dat ze de ultieme stap hebben gezet: het rechte pad op. Dat is behoorlijk schokkend.”
Ook Bassie, de bekendste horrorclown van Nederland, roept de enge clowns te stoppen met “dit achterlijke gedoe. Aan deze mensen zit geen steekje los, die liggen gewoon helemaal open”, stelt Bas van Toor vanuit zijn revalidatiecentrum.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
1 Reactie
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Ds. Ploppo
Redacteur
13/10/2016 - 16:33 16:33

Totdat er een keer iemand voor de camera een horrorclown volledig in elkaar mept en met diens eigen mes z’n ballen eraf snijdt, dan is de rage zo weer voorbij. (ja, ik weet het …een plastic mes, maar daar kun je ook ballen mee afsnijden. Harder duwen en sneller zagen, dan schroei je bovendien de wond gelijk dicht).