En dan gaan we weer vrolijk verder met de Oekraïneposts, oh nee, wacht. Dit was een nagekomen berichtje, want wij riepen dat natuurlijk op 15 maart al, maar er moesten nog even wat wheels gegreased worden voor de tent open kon voor het nieuwe sterrenteam.

Dus nee, u heeft geen déjà-vu, dit was al eerder op de Retecools, maar zoals met zoveel dingen, voor de rest van de wereld het doorheeft zijn we bijna een maand verder. Daarbij moesten nog wat aanstaande ministers hun bedrijven op afstand zetten door middel van legale Panamese constructies, maar daarover later mogelijk meer in een ander artikel.

Die grote vriendelijke vrind Jatsenjoek heeft op zich prima op de winkel gepast, er is onder zijn toezicht maar 1 stukje land geannexeerd door de rode buren en voor de rest is het echt heus niet een typhuszooi geworden. 80 anti-corruptiewetten aangenomen, allerhande zaken uit het associatieverdrag die goed voor demense zijn doorgevoerd, maar hij is niet de leider die het land verdient. Dus is met brede steun een nieuwe ploeg opgetuigd die het stokje gaat overnemen. Wij hebben er zin in.

 

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
0 Reacties
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties