More

  RECENTE POSTS

  Pareltijd met de postcodeloterij

  Winnen doe je bij… de Postcodeloterij!! En wat voor prijzen. Een emmer Ben & Jerry’s voegmiddel, een volvette hondelul van de Unox of een pakkie erwtensoep van de Spar. Toch is niet iedereen tevreden. Veel winnaars willen namelijk gewoon geld van Gaston, in plaats van een ijsje om mee zoet te worden gehouden (/necroseth). Een gevoel dat breed wordt gedeeld, zoals wij lezen op de snelweg der teleurstellingen: de reactiepanelen van de Teleurgraaf.

  Maar ook als de prijs wel wordt geaccepteerd (want wie wil dat nou niet, zo lekker knus aan je te kleine keukentafel naast je lelijke dochter gratis soep slobberen terwijl je allemaal elkaar tevreden aankijkt van al dat lekkers dat op tafel staat – dankzij de Postcodeloterij!), zelfs dan ligt teleurstelling in het verschiet.

  ik heb onlangs een winterprijs gewonnen. Unox biologische tomatensoep (6x) en scharrel rookworst.(6x) Nu mag ik deze prijs afhalen liefst maar 6 x . Blijkt dat er bij het desbetreffende afhaalpunt onvoldoende voorraad is, en men niets meer kan leveren. zij gaan contact opnemen met de postcode lotterij en het alternatief is alleen de rookworst uit te delen, maar liefst 12 stuks in plaats van de tomatensoep . Deze is niet meer te krijgen. Ik ga niet accoord en bel de postcodelotterij, zij snappen direct dat dit niet klopt.Want als ik een fiets win, krijg ik ook geen auto bij onvoldoende voorraad van de fietsen.Dus ik krijg nieuwe coupons opgestuurd, van mijn orginele prijs, die ik dan elders kan afhelen, in een supermarkt. Makkelijk opgelost zou je denken.!
  Wat schets mijn verbazing: ik krijg via de post 6 x de ijsprijs van ben&jerry ijs toegestuurd. Die ik kan afhalen in de desbereffende fillialen. Opgezocht waar deze vestigingen zich bevinden, blijkt dat het ophalen van mijn gewonnen prijs wel erg veel inzet moet gaan kosten en ik bang ben dat het opgehaalde ijs gesmolten is voor ik thuis ben.?

  winterplrijs

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Møhammed Said al Sahaf
  10/11/2014 - 17:48 17:48

  Ik heb me ook al eens aangemelt als telegrafreaguurder maar nog steets de beloofde toetsenbort zonder punt komma en sjifttoetsen neit gekregen en moet dat nog steets allemaal hantmatig doen dat is een grote sgande!!1!

  Weirdoinventor
  Lid
  10/11/2014 - 18:05 18:05

  En de ijsprijs valt nog altijd in een dorp bij de fabriek in de buurt ook! Doorgestoken kaart!

  Frodooh
  Lid
  10/11/2014 - 18:28 18:28

  IK DEET LAATST AAN EEN BINGO MEE EN HEP HELLEGAAR NIETS GEWONNEN. SGANDE!

  MadDieu, drukt zijn snor
  10/11/2014 - 21:19 21:19

  De kleine lettertjes van de postcodekloterij.
  Als er minder dan vijf huizen zijn in een postcode (nummer-lettercombinatie) dan mogen de straatprijs en de grote prijzen er niet vallen. Hetzelfde geldt voor postcodes met minder dan drie deelnemers (privatiefdinges en zo.).

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN