More

  RECENTE POSTS

  Paniek Bij Knutselambtenaren In Almere

  Blinde paniek bij knutselambtenaren in Almere! Ze mogen namelijk, na klachten van de PVV (doet die club toch nog iets goed) geen zeepkettingen meer maken, geen fotoboeken opfleuren en al helemaal geen gedichten meer schrijven. ONDER WERKTIJD WELTEVERSTAAN! “…De Almere Academie verzorgt cursussen die ambtenaren voor hun werk nodig hebben, maar in de zomer zijn er ook korte workshops waar medewerkers meer creatieve dingen leren…”. Na klachten van PVV raadslid Rene Eekhuis heeft de gemeente Almere de regels aangescherpt. Het mocht dus tot die tijd zonder belemmeringen. Echt, was er buiten deze PVV-er nou echt niemand bij de gemeente Almere die dacht van. “Nah, zeepkettingen knutselen van gemeenschapsgeld, tijdens werktijd is wellicht niet zo’n heel goed idee”. Vanaf nu mogen deze kettingen alleen nog geknutseld worden in de vrije tijd van de ambtenaar in kwestie. Maar ongetwijfeld worden deze cursussen, waar je niets leert behalve dan hoe je stukjes zeep aan een touwtje moet rijgen, gewoon nog van gemeenschapsgeld betaald.

  knutselalmere

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  gronk
  gronk
  06/10/2014 - 17:53 17:53

  En dan gaan ze ook nog eens van jouw belastingscenten in de baas zijn tijd bij retecool reaguren!

  /nou snap ik reden achter de afschrikwekkende werking van die nieuwe layout opeens!

  Nijnebrein
  Nijnebrein
  Lid
  06/10/2014 - 18:02 18:02

  PPV’ers wassen zich niet gaarne. En houden niet van creatieve uitingen. Creatieve uitingen zijn per definitie subversief. En daarom zijn ze meer voor boekverbrandingen. Hetgeen overigens ook wel gezellig is, zo’n kampvuur. Geert pakt zijn gitaar en slaat de eerste akkoorden aan van het Horst Wessellied. Dion Graus zet in. Fleur Agema geeft haar sopraan vrij. We missen ten node Hero Brinkman, die een mooi bariton in zich heeft. HEro, waar ben je (geen jam- en frisdrankreclame). Atonaal feestje!

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  06/10/2014 - 18:06 18:06

  Want zeep is uitgevonden door de haatbaarden?
  “Het eerste bewijs voor het gebruik van zeep is bijna vijfduizend jaar oud en stamt uit Babylon.”
  PVV-brein: Babylon ligt in wat we nu Irak noemen, Irak is islam, dus zeep is nicht sauber /seth

  Nijnebrein
  Nijnebrein
  Lid
  06/10/2014 - 18:08 18:08

  en ik begin er niet aan mijn reactie te redigeren. pfff

  Incator
  Incator
  06/10/2014 - 20:33 20:33

  Ach, ik heb nog niet zo lang geleden omstandig uit horen leggen waarom het geen onregelmatigheid is als je vrouw op kosten van het bedrijf waar je toezicht op moet houden lekker een reisje naar Nice maakt. Of als je een taxi met chauffeur EN een luxe leaseauto declareert. Of als je in het kader van ‘toezicht’ wekelijks naar de Japanner kunt.
  (Of wegens het vliegen met irritante pliesie-helikopters in de baas z’n tijd, om toezicht te houden op die vlaag van criminaliteit die ondanks grondig zoeken maar nergens te vinden lijkt. Lazer op met dat ding! En waarom houdt [i]daar[/i] dan weer niemand toezicht op zou ik wel eens willen weten.)

  Zodra die zaken zijn opgelost, ga ik me vast ook heel druk maken over zeepkettingen. Of ik ga er zelf een maken, gewoon, als protest tegen de PVV. Daar zal ik nog eens over nadenken.

  Ome Mc
  Lid
  07/10/2014 - 09:34 09:34

  Echt, was er buiten deze PVV-er nou echt niemand bij de gemeente Almere die dacht van. “Nah, zeepkettingen knutselen van gemeenschapsgeld, tijdens werktijd is wellicht niet zo’n heel goed idee”

  Waarschijnlijk wel. En toen bedachten ze de legio van bezuinigingsmaatregelen waar vooral de gemeentelijke Ambtenaren onder leiden, het effect daarvan op de moraal van deze ambtenaren en besloten dat het algemeen belang beter gediend was door deze vorm van baantevredenheidsondersteuning in leven te houden dan het te gebruiken om politiek een minipuntje te scoren. Maar zo’n overweging zou een PVV-er nooit maken, dat spreekt voor zich.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN