More

  RECENTE POSTS

  Panda make-up is de meest zinloze bezigheid ooit

  Vandaag moeten we het eens hebben over panda’s. Panda’s zijn, zoals iedereen wel behoort te weten, volledig overrated. In feite zijn panda’s nog het beste aan te voeren als argument tégen de evolutietheorie, want als er nou één diersoort het verdient om uit te sterven, dan zijn het wel panda’s.

  Dat ligt enorm voor de hand, en toch doen we er als mensheid van alles aan om te zorgen dat dat niet gebeurt. Zo geeft Nederland crisisveel geld uit aan leasepanda’s. Maar dan ook echt. 500 tot 600 kilo bamboe per week, om maar wat te noemen. Dat zijn bedragen waar moderne kunst in de publieke ruimte een puntje aan kan zuigen, qua geld uitgeven waar niemand wat van begrijpt.

  Mensen vereren de panda. Blijkbaar. Geen idee waarom, want er is dus werkelijk sinds die ene panda moest niezen NIETS gebeurd wat hun reputatie ook maar enigszins rechtvaardigt. Wel eens een hele dag naar een panda gekeken? Nee? Wij ook niet, vanwege het feit dat drie minuten kijken naar zo’n bamboekauwende nietsnut al meer dan voldoende is om de rest van je leven gemotiveerd te zijn iets nuttigers te doen dan een panda zijn.

  Make-up: not making this up

  Echter is het nog steeds zo dat die panda’s dus dagenlang het nieuws kunnen beheersen. En niet alleen dat, zo vonden wij op internet. Op een onbewaakt moment stond er namelijk een app store open en kwamen we terecht in de afdeling ‘make-up spelletjes’. Nu is dat concept sowieso vrij bijzonder, want waar Sims en vergelijkbare spellen waarmee je het leven imiteert nog enigszins van toegevoegde waarde zijn omdat er de mogelijkheid bestaat voor mayhem, ontgaat de zin en onzin van een make-up spel ons. Net als bij ‘muziekinstrumentenapps’ komt de activiteit zelf niet in de buurt van het aanleren van vaardigheden. En voor stom klikken om vervolgens een visueel resultaat te behalen hadden we al Diablo, toch?

  Maar stel dat je dit leuker vindt. Dat kan. Daar hebben we wel een mening over, maar we oordelen niet. Wat the fuck is dan het punt van het spelletje “Panda Makeup Style”????

  Het punt van make-up, voor zover wij het hebben begrepen, is om seksueel aantrekkelijker te zijn. Toch? TOCH?? Waarom zou je dan make-up hebben in de stijl van een nodeloos luie beer die alleen maar kilo’s bamboe vreet en verder helemaal geen fuck uitvoert. Letterlijk, want die beer is dus te lui. voor. seks. Dat is reden om dat beest uit te laten sterven en nog meer reden om geen miljoenen in de verering ervan te stoppen. En er is al HELEMAAL geen reden om je MAKE-UP in de stijl van dat beest aan te brengen. Met Panda make-up zeg je eigenlijk: ik ben te lui voor seks. Maar ja, dan had je om te beginnen dat hele make-up gedoe beter kunnen laten. Dat zou de panda ook hebben gedaan.

  Een spelletje waarbij je moeite doet om het meest luie dier ooit te imiteren
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Der Webmeister
  Beheerder
  29/05/2017 - 12:42 12:42

  terwijl het gewoon zoveel makkelijker kan!

  Bismarck
  29/05/2017 - 13:09 13:09

  Nou ja, in het wild is bamboe dus gewoon een wijdverspreid ontzettend woekerend onkruid (een soort supersnel en superhoog groeiend gras), dus een dier dat zich daarmee voedt heeft eigenlijk best een goede evolutionaire niche te pakken. Je moet gewoon alleen niet zo dom zijn om zo’n beest ergens heen te tranporteren waar geen bamboewoud uit zijn voegen staat te groeien.

  grotesnor
  29/05/2017 - 22:00 22:00

  comment image

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN