More

  RECENTE POSTS

  Ondertussen op Downing street 10

  Gisteren stelde Theresa May de stemming over het Brexit-akkoord, die vandaag zou zijn, uit, om vandaag half Europa door te vliegen. Ze begon bij Rutte, wat natuurlijk aangeeft dat je echt wanhopig bent als je Mark “Unilever” Rutte om hulp moet vragen.

  Ze gaat nog even op de Apfelstrudel bij Frau Merkel, de rest van het vluchtschema is onbekend. En ook is onbekend waar ze uiteindelijk politiek asiel gaat aanvragen.

  Helaas voor May lekte ook onderstaande video uit. Het kon dus nog spannend worden of ze uberhaupt nog terugvliegt naar het VK. Hier een liveblog om de boel te monitoren.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bismarck
  11/12/2018 - 14:53 14:53

  “Gisteren stelde Theresa May de stemming over het Brexit-akkoord, die vandaag zou zijn, uit, om vandaag half Europa door te vliegen.”
  Dat vliegen was uiteraard niet de reden van het uitstel. Die lag hem er in dat waarschijnlijk meer dan 1/3e van haar partijgenoten in de Commons tegen haar akkoord zou gaan stemmen en dat zo’n grote nederlaag wel eens het einde van haar partijleiderschap kon betekenen.

  Nu loopt ze te spelen op uitstel, want hoe meer uitstel, hoe minder tijd er is om een fatsoenlijk alternatief rond te krijgen voor haar Brexit voorstel, zodat de keuzemogelijkheden beperkt worden tot alsnog haar voorstel aannemen, een ongeregelde harde Brexit (met chaos tot gevolg), of alsnog geen Brexit (hetgeen voor de meeste van haar partijgenoten immens gezichtsverlies betekent). Haar hoop is dat met uitsluitend die alternatieven haar optie alsnog aantrekkelijk genoeg wordt om een meerderheid mee te krijgen.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  11/12/2018 - 16:30 16:30
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Prof.Dr.A.P.E.Pakkie
  Gast
  12/12/2018 - 08:05 08:05

  Er was nog iemand die een grote mond had. Terug naar de gulden en uit de Europese Unie. Vreemd dat we niets meer van dat rare bosje haar horen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN