More

  RECENTE POSTS

  Officiële WK-muziek – We are one

  Paar daagjes nog, dan begint het WK voetbal en om u een beetje in de juiste stemming te helpen – ik zie nog weinig vlaggetjes – heeft de FIFA wederom een plaatje gelanceerd. Werden bij de vorige editie de honneurs waargenomen door de stoeipoes Shakira, dit keer is de beurt aan een overgestyleerde homo die zich Pitbull noemt, maar anders dan zo’n vals kreng eruit ziet als Dr. Evil met een slecht geacteerde kijk-mij-eens-cool-zijn act die je normaal gesproken binnen twee tellen van z’n muil slaat.
  [youtube http://www.youtube.com/watch?v=TGtWWb9emYI]
  Een korte blik op internet leert dat Mr. Cliché eigenlijk altijd hetzelfde pak draagt, altijd hetzelfde zonnebrilletje, heel spontaan altijd het tweede knoopje van boven los heeft, altijd op dezelfde manier in korte shots raar met z’n armen staat te zwaaien omdat hij duidelijk niet kan dansen, en steeds met z’n armen wijd z’n kale bats naar achter gooit om erbij te gaan staan als ware hij wijlen Bobby Schuller die de zegeningen in ontvangst neemt van de gelovige schaapjes tijdens The Hour of Power.

  Verder figureren in de clip het grote talent Jennifer Lopez en een travestiet. Allebei mogen ze een coupletje doen; de rest van het liedje bestaat uit het sterk gevonden refrein ‘Olé ola’ en raps van Pitbull. Nou ja raps: het is niet bepaald Eminem ofzo. Er ontbreekt iets. Talent. De beste man staat wel heel popiejopie te doen maar kan niet dansen, niet zingen en heeft geen tekst. Wat een armoede. Geniet ervan.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  3 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  3 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Jack Random
  Jack Random
  10/06/2014 - 12:35 12:35

  Voor mij is dit nog steeds het ultieme WK-nummer: Fat Les- Vindaloo (http://www.youtube.com/watch?v=yLph6ePNkGQ).

  Perfecte mix van een meebruller, enthousiast optimisme en een ondertoon van zelfspot omdat je weet dat het ook deze keer toch weer niks wordt.

  Illuminatus Magnus
  10/06/2014 - 19:49 19:49

  Maar ja, de FIFA heeft toch ook niet genoeg geld om een echte artiest in te huren?

  cspr
  Lid
  11/06/2014 - 14:30 14:30

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN