More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: Yulia vs Taya – Round One

  Moeilijk ophefmoment in de redactiebunker hedenmorgen! We moesten tussenbeide komen omdat Taart en Frodooh over de vloer aan het rollen waren. Met de kuit van Frodooh tussen de kaken geklemd hoorden we Taart “TAYA!” grommen. Frodo sloeg onderwijl Taart met een rubberen kip om de oren, terwijl hij luidkeels “YULIA! YULIA!” riep.

  Nadat we respectievelijk Frodooh in de koelcel en Taart in het rookhok hadden opgesloten, zijn we eens gaan navragen waar deze commotie nou toch weer over ging. Wat bleek: Frodo had op de interwebs een video gevonden van Yulia Marushevska en was onmiddellijk tot over zijn oren verliefd. Vervolgens maakte hij een hele domme opmerking over het haar van Taya tegen Taart and that’s how the fight started.

  We pakten even de Wikipedia erbij voor wat..ehm.. nadere studie voor de wetenschap.

  “Yulia Marushevska (Ukrainian: Юлія Марушевська, born 2 October 1989) is a Ukrainian activist and civil servant. As a graduate student in literature and history, she appeared in a short video, entitled I Am a Ukrainian, which went viral after being posted in February 2014. In the spring of 2014 she gave talks about the cause of Ukrainian freedom in the United States and Canada and was interviewed by news media from dozens of countries.”

  Wij kennen Taart langer dan vandaag dus wij houden ons angstvallig neutraal in dit redactionele conflict. Vooralsnog hebben we besloten om het bureau van Frodooh maar in de koelcel te zetten en Taart zit prima in het rookhok. De rest rookt voorlopig maar even in de munitieopslag. Oordeelt u zelf:

  Alweer een referendumpots?! Ja. Duh. We zijn voor samenwerken! Taya trouwens ook. Verder zijn we uiterst behulpzaam, bijvoorbeeld als u (in de Ikea) op 2e Paasdag uit moet leggen dat Pasen eigenlijk een soort The Walking Dead is, maar dan avant-le-lettre. Tweet ons uw favoriete Oekraïense toe op Twitter, handleidingen van een doe-het-zelf referendum voorstellen mag ook op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina geliked hebt.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN