More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 18 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  Het Oekraïne-referendum op 6 april wordt verwarrend (inclusief RC optreden)

  Als u en ik 6 april hebben gestemd vóór of tegen het associatieverdrag met Oekraïne – áls – dan is het de vraag of we over hetzelfde hebben gestemd. Dat is de conclusie die zich opdringt na afloop van de discussie-avond gisteravond die de Leidse afdeling van het CDA had georganiseerd.

  Bron: Sleutelstad.nl

  Hoe stem je strategisch bij het Oekraïne-referendum?

  Het Oekraïne-referendum plaatst voorstanders voor een dilemma: stemmen of thuisblijven? Thuisblijven werkt waarschijnlijk alleen bij een massale boycot.

  Bron: Trouw

  Ja-kamp Oekraïne-referendum ontevreden over campagne

  Onder voorstanders van het associatieverdrag met Oekraïne leeft onvrede over hoe de campagne verloopt. Medestanders wordt een gebrekkige inzet verweten. Het activistische D66, uitgesproken voorstander, verwijt VNO-NCW en FNV zelfs een ‘laffe, inactieve campagne’.

  Bron: Volkskrant.nl

  Journalist uit Oekraïne kraakt referendum: ‘Nederlander, bemoei je niet met onze zaken aub!’

  Wij gaan beslissen over onze relatie met de Oekraïne. Sommige Oekraïners vragen zich waar we ons in godsnaam mee bemoeien. ‘The truth is that we would gladly settle the things with our own capabilities.’

  Bron: Quote

  ‘Referendum hot topic in Oekraïne’

  Minister Ploumen voor Buitenlandse Handel rondt vandaag haar handelsmissie aan Oekraïne af. Sinds dinsdag is ze samen met zo’n dertig ondernemers in het land om nieuwe contracten binnen te halen voor onder andere de agrarische- en logistiek sector. Ook het aankomend referendum over het associatieverdrag komt ter sprake: ‘Het referendum is hot topic in Oekraïne.’

  Bron: Radio 1

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je in Kiev in een bar staat en niet weet welke Vodka te bestellen. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN