More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: News Roundup 17 maart 2016

  Tot het referendum op 6 april aanstaande begint Retecool de dag met de Referendum News Roundup.

  ‘Mijn oordeel: Thierry Baudet is een idioot’ (Gertjan Haaijer)

  Het zal niemand inmiddels ontgaan zijn: op woensdag 6 april mag Nederland naar de stemhokjes. In dat kader toert Thierry Baudet door het land om zijn mening daarover te geven. Op een koude dinsdagavond, even na achten, trapte de belangrijkste intellectueel van Nederland daarom in Huis de Beurs te Groningen af. Hij was blij weer in deze stad te zijn, vertrouwde hij het publiek toe. Zijn ouders hadden hier gestudeerd en hij voelde zich door in Groningen te zijn weer meer met hen verbonden. Wellicht werkte een dergelijke anekdote elders wel.

  Bron: TPO.nl

  Stemwijzer was te laat met subsidie-aanvraag voor referendum

  Er komt geen StemWijzer voor het Oekraïne-referendum op 6 april. ProDemos, de organisatie achter de StemWijzer, heeft geen subsidiegeld gekregen omdat het geld op was toen de aanvraag beoordeeld werd.

  Bron: NOS.nl

  Pechtold zoekt naar bonnetje privéjet Oekraïne

  D66-leider Alexander Pechtold gaat een gratis vlucht per privéjet naar Oekraïne alsnog melden in het geschenkenregister van de Tweede Kamer. Volgens zijn woordvoerder is het nooit de bedoeling geweest de prijzige geste in natura te verdoezelen, maar was het moeilijk de precieze kosten te achterhalen.

  Bron: AD.nl

  Referendum over Oekraïne is veel te vaag en niet politiek (Maxim Februari)

  “Hou liever een volksstemming over de dingen waarover we zelf moeten beslissen – zoals onze organen”

  Bron: NRC.nl

  CBS: Handelsbelang EU voor Oekraïne groot maar andersom niet

  Voor de Europese Unie en Nederland is Oekraïne een zeer kleine handelspartner. Slechts 0,3 procent van de EU-export in 2015 ging naar Oekraïne. Andersom is de EU een belangrijke handelspartner voor het Oost-Europese land. Vorig jaar was 37 procent van de Oekraïense export bestemd voor de EU

  Bron: CBS.nl

  Kamerleden D66 en SP debatteren in Breda over referendum Oekraïne

  Tweede Kamerlid Kees Verhoeven van D66 en Tiny Fox, SP-fractievoorzitter in de Eerste Kamer, gaan op donderdag 24 maart met elkaar in debat over het Nederlandse referendum over het samenwerkingsakkoord met Oekraïne. Het debat vindt plaats in Podium Bloos in Breda.

  Bron: nu.nl

  Weer een referendumpots? Ja duh, daar krijgen we voor betaald! Ehhh… Daar zijn we vóór. Jullie dus als het goed is ook. Zo potsen wij alle referendumposts hier. Daarnaast zijn wij van Retecool natuurlijk ook super behulpzaam. Zo weten wij bijvoorbeeld precies wat je moet doen als je in Kiev in een bar staat en niet weet welke Vodka te bestellen. Want dat overkomt iedereen wel eens. En tenslotte vinden het heel leuk als u ons volgt op Twitter en de moeder liket op Facebook.
  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN