More

  RECENTE POSTS

  Oekraïne Referendum: IS-terroristen reizen via Oekraïne

  Jajaja, we weten het nu wel, als we de visumplicht opheffen komen er 1414 criminelen allemaal naar de EU/Nederland/Schubbekutjeveen aan de Dorpssloot. Het doemscenario der doemscenario’s: een tsunami van Oekraïners. Maar misschien wordt het tijd dat net nee-kamp eens wakker wordt. Het schuim der aarde komt al gewoon ongehinderd de EU binnenlopen en doet dat via Oekraïne. Met een geldig visum.

  De aanhoudende oorlog in Oekraïne is namelijk niet een gevalletje: regering versus seperatisten, maar een complexer verhaal waarin verschillende milities meespelen. Zo strijden aan de kant van Oekraïne zowel extreem-rechtse bataljons als 3 radicale Islamitische bataljons. Jawel, dat las u goed: Jihadisten zijn over het algemeen geen fan van Rusland. Oekraïne heeft de opties niet bepaald voor het oprapen liggen dus “een vijand van mijn vijand is mijn vriend” klinkt dan al heel snel als een topidee.

  Dat is dan wellicht voor Oekraine even een mooie noodgreep, maar voor de rest van de wereld niet bijster handig. Er zijn namelijk iets van 15.000 Oekraïners afgereisd naar Syrie om daar te vechten. En dan hebben we ook de Tsjetsjeense milities nog. Nou weten we dat Oekraïne nogal corrupt is, één van de dingen die met het associatieverdrag aangepakt moet worden, en dat zorgt in dit geval voor een klein probleempje. Het vechten tegen seperatisten is namelijk an sich al een prima reden om de Oekraiense nationaliteit te verkrijgen. Denk daar een mooie steekpenning bij en het scenario schrijft zichzelf.

  Heb je die eenmaal in je zak, dan reis je zonder problemen door naar Polen – een visum is dan slechts een formaliteit – en dan ben je dus in de EU. Vanuit daar is het een eitje. Let wel: tegen het samenwerkingsverdrag stemmen verandert aan deze situatie helemaal niets. Dit is namelijk geen gevolg van het samenwerkingsverdrag, maar een al jaren bestaande situatie.

  In het samenwerkingsverdrag wordt wel afgesproken samen te gaan werken tegen terrorisme:

  Artikel 13
  Bestrijding van terrorisme

  De partijen komen overeen samen te werken op bilateraal, regionaal en internationaal niveau om terrorisme te voorkomen en te bestrijden, in overeenstemming met het internationale recht, de internationale mensenrechten, het vluchtelingenrecht en het humanitair recht.

  Dat lijkt ons, in een wereld waar je als Jihadist gewoon de EU binnenloopt, een veel slimmer plan dan alleen maar keihard NEE roepen.

  Alweer een referendumpots? Ja, duh. We zijn nogal voor samenwerken. En niet zo erg van het “eigen plofkip eerst“. Wel heel erg van de mensenrechten.

  “Je bent zelf een Jihadist” roepen kan op Twitter, uitgebreide fotofucks van IS-ers die Oekrainse ambtenaren omkopen posten kan op Facebook, maar dan wel nadat u onze pagina de moeder gelikt heeft.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN