More

  RECENTE POSTS

  Nieuw op NPO2: “Halina zoekt zaad” met Yvonne Jaspers

  Even een stukje Retetainment naar de mensen toe, want ongetwijfeld wilt u het laatste nieuws rondom het entertainment-fenomeen Halina Reijn als trouwe Retecool-lezer voor geen goudlul missen. We snappen dan wel niet waarom, maar de overweldigende aandacht vanuit u -onze lezers en trouwe linktippers die ons massaal over het wel en wee van Halina mailen – dwingt ons ertoe: de klant is koning, tenslotte.

  Daarom maken wij nu graag even ter kennisgeving melding van het nieuwste initiatief rondom het zogeheten mediawonder Halina: een wekelijkse NPO-serie waarin ze ongekend open is over haar persoonlijke omstandigheden. De ongewenst kinderloze actrice (of OK-vrouw, zoals de specialisten onder onze lezers dat noemen) wordt ondersteund door Yvonne Jaspers in haar zoektocht naar de vader van haar kind.

  Om de kijkerparticipatie een beetje te stimuleren wordt er trouwens een sms-dienst opgezet waarbij mensen kunnen stemmen op hun zaaddonor naar keuze. Dit levert de kijker €0,50 per uitgebrachte stem op, anders verwachten de programmamakers een lagere stempercentage dan een gemiddeld Oekraïnereferendum.

  Halina zoekt zaad‘ (NSFW) wordt vanaf 15 mei elke zondagavond uitgezonden op NPO3, om 20:30.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bas Taart
  Lid
  06/05/2016 - 20:01 20:01

  Vanwege het topicplaatje slaap ik nooit meer.

  Paul - Brildragers United
  06/05/2016 - 20:43 20:43

  Mijn ex-vriendin vond dat er grote overeenkomsten waren tussen Halina Reijn en Sarah Jessica Parker. Dientengevolge kan ik niet anders dan aan paarden denken, hoeveel Nazi’s in uniform je ook op de foto ziet. Sorry mensheid, ik schaam me diep voor mijn wrede brein.

  Bismarck
  Antwoord aan  Paul - Brildragers United
  09/05/2016 - 10:49 10:49

  Ik vind weinig mis met Halina, ze mocht bij mij best een donatie komen ophalen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN