More

  RECENTE POSTS

  Niet alles uit Rusland is kut

  Ondanks dat het land geregeerd wordt door een gefrustreerd dictatortje, blijft het een fascinerend land.

  Ten eerste is het echt gigantisch groot, ten tweede is er waarschijnlijk geen land waar meer gezopen wordt en ten derde wonen er intens hard heersende gasten zoals de sleutelaars van Garage54. En dan vooral Vladislav Barashenko die de kar (!) daar trekt.

  Vladislav is van het type niet lullen maar poetsen en bedenkt op die manier de meest uiteenlopende experimenten met auto’s, onderdelen van auto’s en alles wat daar verder mee te maken heeft. Een Lada ombouwen tot een mega-vibrator, om zo sneeuw te verwijderen (wel handig, want de heren zitten in Siberië)? Geen probleem. Metalen rupsband segmenten aan stalen wielen lassen om zo een ultieme 4×4 van een Lada Niva te bakken? Doen ze gewoon. En waarom geen wielen van cirkelzaagbladen maken? Want het kan! Net als het maken van een transparante cilinderkop om zo de explosie in de cilinders te kunnen zien.

  En erger je niet aan de erbarmelijk slechte nasynchronisatie, want waarschijnlijk is je kennis van de Russische taal net zo stoffig als die van ons. Gewoon kijken die video’s, want ze zijn het stuk voor stuk waard. Goed, nog eentje dan: Waarom niet twee halve wielen op de achteras van een auto monteren?

  Mocht je Vladislav Barashenko en zijn Garage54 willen sponsoren, dan kan dat door wat heersende zaken in zijn online winkel te scoren. Of het aankomt is een tweede, maar het is voor een goed doel.

  5 3 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  24/04/2023 - 19:34 19:34

  Kut uit Rusland daarentegen …

  Flepz0r
  Beheerder
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  24/04/2023 - 19:36 19:36

  Iets met spuitsneeuw?

  hangmat
  hangmat
  Gast
  24/04/2023 - 22:20 22:20

  Hehe 🙂 sympathieke russen. Te veel Vodka zuipen is niet goed voor je tecjnische skills, dat blijkt maar weer

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN