More

  RECENTE POSTS

  NIEMAND kijkt naar Wimbledon

  Afgelopen woensdag waren de kwartfinales van de dames op Wimbledon op televisie. Live. Op Fox. Waar zegt u? Fox. Er keken – als we de stichting kijkonderzoek mogen geloven – ongeveer 7.000 mensen naar het gekreun. Dat is net zoveel als dat er keken naar het razend spannende Bills Holiday, dat uitgezonden wordt op 24Kitchen. Om 3:19. Terwijl op dat moment vermoedelijk niemand stond te koken. Daarna kwamen de kwartfinales bij de heren. Ook bij Fox. Het kijkcijfer kroop omhoog als stront door een rietje naar 11.000, en kwam daar zuchtend tot stilstand. Dat is nog niet de helft van de score van Mercados da minha terra, laat op de avond ook op 24Kitchen. Je vraagt je haast af: wie is er toch op dat soort tijden nog geïnteresseerd in eten?? Ton Elias. Dat zou kunnen. Laat Tonnetje nou toevallig gisteren een lans hebben gebroken voor meer meer uitzendrechten van sportwedstrijden bij de commerciëlen. Want “de markt” kan het altijd beter, aldus de partij van Ton.
  Nou Ton. Ik zie het! Morgenavond speelt het Nederlands elftal en dat is gewoon op de publieke omroep. Daar kijken dan 10 miljoen mensen naar die daarvoor niet eerst een decoderkastje hoeven te kopen van een puissant rijke Australische zwam. Jammer hè?

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  4 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  4 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Chubbychaser
  04/07/2014 - 10:22 10:22

  Je redenatie gaat een beetje scheef G. Ik weet nog uit mijn AT5 tijd dat toen de analoge kabel verdween de kijkcijfers in elkaar klapten omdat mensen ineens niet meer op 5 maar op 714 ofzo moesten drukken.
  Mensen zappen niet voorbij de 10 op hun afstandsbedienig dus daarmee zal een Fox altijd een beroerd kijkcijfer hebben, dat heeft niet met commercieel vs. publiek te maken.

  G. de Vader
  Gast
  04/07/2014 - 10:37 10:37

  @chubby
  Jij hebt kitchen24 bij de eerste 9 nummers zitten?

  majava, ook hier.
  04/07/2014 - 13:05 13:05

  Tennis, Golf, Formule 1, dat soort sporten kunnen altijd rekenen op flink wat uitzendtijd omdat het bij die activiteiten (golf is echt geen sport) altijd wemelt van de sponsors.

  Weirdoinventor
  Lid
  04/07/2014 - 21:13 21:13

  Ik vind het zelf echt een Top zender, dat Fox. De helft van de tijd zijn het oude Simpsons afleveringen. Combineer dat met de constante South Park uitzendingen op Comedy Central, en ik hoef bijna nooit meer te zoeken naar verveel TV. Zoveel beter dan de Tour de France.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN