More

  RECENTE POSTS

  Merry Fucking Christmas

  U heeft ook zo’n zin in de jaarlijkse ruzie met de schoonouders? Welnu, uw redactie ook, maar wij luisterden naar de grote denker Denis Leary en uiteraard naar Captain Kirk en Carmen Electra. Dus regel drank, kijk dit en kom de kerst door zonder iemand met een opgerold tijdschrift een oog uit te steken.


  Denis Leary’s Merry F#%$in Christmas door Newpunk

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ome Mc
  Lid
  24/12/2014 - 23:40 23:40

  “U heeft ook zo’n zin in de jaarlijkse ruzie met de schoonouders?”

  Die gingen nooit zo goed voor m’n ex-schoonouders dus ze begonnen er niet zo vaak aan, maar daar hoef ik dit jaar (om duidelijke redenen) niet heen. Vorig jaar trouwens ook niet, maar dat werd pas na de jaarwisseling verklaard. Dit jaar was tot nu toe het enige plan om eerste kerstdag op een familielunch op te komen dagen. Daar kom ik dus mooi niet mee weg.. en een ruzie moet er dus wel in zitten, zou ik denken (mijn eigen familie heeft minder moeite met mijn stijl van repliek). Gelukkig kan ik er redelijk vanuit gaan dat de drank op z’n minst goed geregeld is en verwacht ik die 14 tips niet nodig te hebben.

  Chubbychaser
  25/12/2014 - 08:54 08:54

  Hier is de schoonfamilie met kinderen op bezoek en het doet me weer beseffen dat we in een gay getto zouden moeten leven zonder kinderen om ons heen

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN