More

  RECENTE POSTS

  Neuken tegen seksueel geweld #fuckrape

  Ha! Minister Jet Bussemakers wil dat mannen acties doen tegen seksueel geweld. Nou, daar kunnen we in de bunker wel wat mee, want wij zijn alleen maar voor seksueel geweld als het met wederzijdse instemming is.

  Verkrachten doe je dus niet. Punt. Zelfs als we de term hatefuck bezigen in het kader van een filmkabouter gaan we ervan uit dat ze zodra ze de charme en overtuigende lichamelijke aantrekkelijkheden van de gemiddelde retecoolredacteur in het wild ziet onmiddelijk denkt “hatefucks zijn zo slecht nog niet” en haar bezwaren laat varen.

  Zegt ze, in het onwaarschijnlijke geval dat iemand van de redactie ook echt een poging waagt, toch nee – dan is dat nee. Dus we geven hem gewoon van Jetje en werken graag mee aan haar plan. En omdat wij van de Retecool nou eenmaal het nuttige met het aangename verenigen en, op de kiltdragende bard in ons midden na, niet van plan zijn in een rokje over straat te gaan hebben we een veel beter plan bedacht:

  Neuken tegen seksueel geweld. Jazeker. John Lennon promootte wereldvrede door in bed te blijven liggen, dus dat voorbeeld kunnen we volgen, maar wat ons betreft zijn we om probleem van verkrachting op te lossen niet aan een locatie gebonden. Dat kan overal: de keuken, de tuin, het strandpaviljoen, een distributiecentrum, noem het maar op. Het maakt ons ook weinig uit met wie (m/v/anders, ook parttime) u het doet. Hoe u aangeeft mee te doen aan deze actie? Nouja, dat kan op twitter, facebook, hier in de comments, door het zelf uploaden van een filmpje op xhamster.com, door foto’s te posten op tumblr.. het maakt ons allemaal niet zoveel uit (maar als je iets doet: #fuckrape is onze hesjtek bij voorkeur om te laten zien dat het ook nog ergens over gaat). Er is maar één regel: wederzijdse instemming is een vereiste. Altijd.

  Moment. Telefoon. Jet aan de lijn. “Hoe bedoel je, dit is niet wat je in gedachten had? JEZUS MENS, DOE HET DAN GEWOON ZELF!

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN