More

  RECENTE POSTS

  Naakte Sharon Dijksma’s zijn mooi!

  Blote, dikke, vrijende mensen zijn mooi! Ja, goedverdoeme! … Dat u dat dus even weet! En al helemaal als ze ook nog eens hosmo, lesbi, of transseksueel hebben. En als u dat lelijk vindt bent u een vieze vuile, stigmatiserende hater! Aldus Nu.nl over de foto’s van een, zichzelf Substantia Jones noemende, wandelende zitzak.

  Voor The Adipositivity Project fotografeert Substantia Jones mensen van alle soorten en maten in een hele intieme situatie. En dat levert werkelijk prachtige beelden op.

  Nou weet ik niet precies wat uw definitie van ‘werkelijk prachtige beelden’ is, maar die van ons gaat meer een beetje deze kant op. Die beelden zijn niet mooi. Die zijn lelijk. dik2 Begrijp me niet verkeerd, natuurlijk is het prima dat die dames op de foto gaan om zoals ze zelf zeggen “Het beperkte schoonheidsideaal te veranderen.” Heel goed… MAAR VAL ONS ER NIET MEE LASTIG! Dit is gewoon vies. En dan is er dus zo’n wereldverbeterende homovetknuffelaarster van een fotografe die dat wel eens even door onze strot gaat douwen. Om het stigma er vanaf te halen! Speciaal voor Valentijnsdag heeft ze een hele serie geschoten waar ook nog wat gastrollen zijn weggelegd voor blote lilliputters in rolstoelen en andere freaks. Mocht u, in tegenstelling tot uw redactie, geen genoeg kunnen krijgen van Sharon Dijksma en andere, op menswalvissen lijkende hompen bacon in intieme poses, dan kunt u hier naar hartenlust uw eigen overtollige kilootjes eraf fappen.

  dik1

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  dM. Onepisch.
  dM. Onepisch.
  Gast
  18/02/2016 - 17:09 17:09

  Lekker verheven schrijfsel weer.
  Het is precies vanwege dit soort sneue rants dat het goed is dat iemand hier aandacht voor vraagt.

  Ooit was dit een retegoede site. Tegenwoordig gaat het echt alleen nog maar om andere mensen afzeiken. Haal je ego ergens anders vandaan joh. Uit jezelf bijvoorbeeld.

  MadDieu, drukt zijn snor
  18/02/2016 - 18:31 18:31

  Bij een cursus modeltekenen krijg je ook geen voorbeeld dat je met een pennenstreek kunt tekenen.

  Een dikkere dame in badpak ziet er uit als een ingebonden worst, dan liever zonder kleding.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  19/02/2016 - 04:55 04:55

  Spek is om te bakken, niet om te neuken.

  Chubbychaser
  19/02/2016 - 16:07 16:07

  Mooie dikke harige rug daar in die foto, je weet niet wat je mist meneer van Dale. Ribben zijn viiiiies.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN