Bev en Bob doen iets met verkrachting. Dat is al best erg als je hun hoofden ziet en je in plaatjes denkt. Maar wat nog veel erger is: ze zetten er filmpjes van op de JijBuis.

Als u dacht dat Maandagzangers erg waren, dan kunt u uw borst m/v natmaken. Want na het kijken van deze ellende voelt u zich misbruikt en had u liever voor een Conimexmaaltijd gekozen.
Niet alleen wordt er in de filmpjes vreselijk gezongen, ze zijn ook nog eens met een soort Geocities/Hyves-editor gemonteerd, waardoor je overspoeld wordt met veertienhonderd effecten per seconde en alle zangpartijen dermate out-of-sync zijn, dat de gemiddelde nagesynchroniseerde Nederlandse speelfilm uit de jaren tachtig er een verademing bij is.
Mocht u nou denken dat u al best lang meegaat qua interwebservaring en dat u al wel zo’n beetje alles wat het internet afmaakt heeft gezien…. dan kunt u nog een keer denken. Want wat Bev en Bob aan digitale derrie tentoonspreiden is van een andere orde: De oog- en oorebola hakt er dermate hard in dat u een dubbele dosis oog- en oorbleek nodig heeft.

Sterker nog: er bereiken ons al berichten dat de massale uitstroom van Afrikanen richting Europa werd veroorzaakt door een video van Bev en Bob. Na het zien van onderstaande video reisden ze namelijk zo snel ze konden noordwaarts om zich met gevaar voor eigen leven in een gammel bootje richting Lampedusa te laten dobberen, teneinde maar niet geassocieerd te worden met het continent waar ze tot voor kort leefden.

De baas van Oxfam Groot-Brittannië, Mark Goldring, vond een tijdje geleden de harde kritiek op zijn organisatie – naar aanleiding van de seksfeestjes in noodgebieden – buiten alle proporties. „Wat hebben we gedaan? Echt, we hadden naar Bev en Bob kunnen luisteren, allemaal niet gebeurd!”, zei hij verontwaardigd.

Elvis verliet ooit acuut het gebouw en laat zich de laatste tijd ook verdacht weinig meer zien in supermarkten. Allemaal de schuld van Bev en Bob.

U dacht dat Prince per ongeluk iets te veel medicijnen had genomen? Niets is minder waar: nadat hij deze video zag besloot hij dat het klaar was.

Een Rickroll zal nooit meer hetzelfde zijn. Omdat Bev en Bob.

En ze hebben ook nog een extraspeciale bijdrage voor Der Webmeister gemaakt: De nummer 1 uit de Top 2000, Bohemian Rhapsody. En wij stellen ook meteen voor om deze versie dit jaar massaal naar nummer 1 te stemmen.

Heeft u de smaak te pakken gekregen? Het hele repertoire van Bev en Bob kunt u terugvinden op hun YouTubekanaal. Als u het aandurft (en net als Bev en Bob minimaal een fles van een of andere zwaar alcoholhoudende drank, of een grammetje of wat van eender welk geestverruimend middel achter de kiezen heeft).

Wij laten u achter met deel 1 van de livekaraoke die het duo afgelopen Valentijsdag gemaakt heeft en waarin hun greatest hits voorbijkomen. Deel 2 vindt u hier.

0 0 stemmen
REET DEZE POTS!
Abonneer
Laat het weten als er
guest
5 Reacties
Oudste
Nieuwste Meest gestemd
Inline feedbacks
Bekijk alle reacties
Broeder Bolognese
10/03/2018 - 10:09 10:09

Dit moet wel fake nieuws zijn. Maar toch komt er bloed uit mijn oren?

AlHarryBar
10/03/2018 - 12:24 12:24

Nee, neee, neeeeeehhheeeee, NNEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Monade
10/03/2018 - 16:50 16:50

Aha! Dus daar heeft reet de inspiratie voor de nieuwe retekoelstylering vandaan gejat! Met zonder roodgekleurde linkjes in de reaguursels en l-a-n-g-z-a-a-m in-f-a-a-a-d-e-n-d-e plaatjes.

/ Gelukkig ben ik nu blind, dus ik merk er niets meer van

N=1
N=1
Lid
10/03/2018 - 18:03 18:03

Ah, een doorkijkje in de hel.
Heerlijk verkoelend, dat staal van die vorken in mijn oogbollen.

Bismarck
11/03/2018 - 10:14 10:14

Ach weet je, bijna iedereen kan vals meezingen en verbazend veel mensen ook nog eens niet de op de maat. Sommige mensen hebben er zelfs bijzonder talent voor, maar het enige dat hier echt opvalt is dat bev en bob het blijkbaar niet doorhebben.

Alternatieve theorie is dat ze de hele wereld een feel good momentje willen geven, dat je beter dan hun kan meezingen. Dat heeft dan toch in ieder geval op de gebruikelijke verdachten bij de retecools gewerkt.