More

  RECENTE POSTS

  Must see: wat mango Trump nu weer zegt!!

  Vanavond om tien uur wordt een interessant interview met paprikachipspresident Trump uitgezonden, dus blijf er eventjes voor op. Dat Trump dingen zegt die andere presidenten, eh… niet zouden zeggen, weten we allemaal, en ook dit keer stelt hij ons niet teleur. Fox-boegbeeld Bill O’Reilly interviewt de 45e president van de Verenigde Staten van de USA en vraagt hem hoe hij de samenwerking met Vladje Putin voor zich ziet. Donald antwoordt hierop dat hij Vlad respecteert, wegens president, maar hem niet perse een toffe peer hoeft te gaan vinden. Maar toen…

  Vladimeer meer meer

  Meepesten met de grootste pestkop van het schoolplein vindt hij verstandiger dan tegen hem ingaan. Vooral het feit dat Vladiboy wel wat wil doen aan de haatlims en boosbaarden van IS is voor Trump een belangrijke reden om handjes te schudden. “Maar Putin is een moordenaar…” zegt O’Reilly, waarop de mango reageert met: “Er zijn ‘n hoop moordenaars. Denk je dat wij zo onschuldig zijn?” *GASP* Toen Trump campagne voerde, heeft hij vaker duidelijk gemaakt dat hij de Vladivent bewondert. In dit interview is Bill duidelijk verbijsterd over het feit dat president Sinaasappel zo duidelijk zegt Put-it-in te respecteren. “Hij is een… leider van zijn land. Ik zeg dat ‘t beter is om overweg te kunnen met Rusland in plaats van eh… niet, en als Rusland ons helpt in het gevecht tegen ISIS, wat een retegroot gevecht is, retegroot… dan is dat een goed iets.”
  Vanavond, 22:00u (Nederlandse tijd) op Fox News.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Turbo
  Turbo
  Lid
  05/02/2017 - 18:19 18:19

  Nou ja, loopt men een keer niet hypocriet te doen is het weer niet goed. Maar die WOIII moet er kosten wat het kost komen blijkbaar.

  cspr
  Lid
  05/02/2017 - 19:23 19:23

  Al implodeert het allemaal en komt er een Second Civil War, dan nog zijn we allemaal de lul. Qua internet, Financieel verkeer, GPS, Facebook, Google, Android, IOS, echt alles hangt af van die grote blonde leider.

  Althans
  Althans
  Gast
  05/02/2017 - 20:06 20:06

  Ik kan die kop niet uitstaan, waarom zou ik willen kijken? Sowieso is die gast veel te veel in het nieuws.

  Arduenn 
  05/02/2017 - 20:07 20:07

  “Er zijn zo veel moordenaars”, antwoordt Trump. “Wij hebben heel wat moordenaars. Wat denk je nou? Dat ons land zo onschuldig is?”

  Oh, gelukkig maar. Er zijn meer moordenaars dan we dachten.

  Ds. Ploppo
  Redacteur
  06/02/2017 - 16:17 16:17

  Op zich getuigd het van zelfkennis om te antwoorden dat de US of A ook als killers de derde wereld onveilig maakt.
  Zo zal Obama met z’n droneaanvallen als collateral demage een aantal burgerslachtoffers hebben gemaakt waar menig terroristische organisatie jaloers op zou zijn.
  Maar bij Obama denk ik dat hij er ‘s nachts wakker van heeft gelegen; Trump zou het geen moer kunnen schelen.
  De vraag blijft in hoeverre Trump een Putin in wording is. Ik ben bang dat hij straks ook wild om zich heen gaat slaan en paranoia regels opstelt als de senaat hem dreigt te impeachen. Laten we hopen dat het Amerikaanse rechtssysteem in dat geval sterker is dan Trump. Maar waarschijnlijker is dat het hem alleen maar om financieel gewin te doen is. Als na vier jaar Trump BV in waarde verdubbeld is is de missie toch ook geslaagd.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN