More

  RECENTE POSTS

  Morgen om 13:10 op Imola de Formule 1 van Italië (en liveblog op RC)

  Terwijl op dit moment de minuten wegtikken voor de start van de koalaficatie (die vast weer door die stomme dreadlockmeneer gewonnen zullen worden) met BOT op twee en VER op drie, kijken we vooral reikhalzend uit naar het stukje male bonding op wielen naar de mensen toe.

  Het traditionele liveblog tijdens de F1 races hier op Retecool. (1, 2) Morgen 12:55 zet onze pitmaster motormanager het liveblog klaar, u mag reageren en meelezen met wat er anders op de redactiechat plaats heeft. Dikke winst dus en dan moet de race nog beginnen.

  Mocht u zich afvragen waarom uw F1 app nog geen ping gezegd heeft voor de vrije trainingen van gisteren, dat is omdat de pitcrew lui is ook wel eens rust verdiend heeft. Omdat vorige week de Portemiauw race gereden werd en het echt een tyfuseind kachelen is met die vrachtwaggels met meuk, heeft men nu als test de vrije trainingen op vrijdag geschrapt en rijdt men één vrije training voor de kwalificatie. Die dus om 14:00 aanvangt.

  Nu roept u natuurlijk “dat was laatst in Duitsland ook”, klopt maar toen was het nat. U kunt de kwali en race kijken op Ziggo, of u opent deze Wikilink en dan is echt ALLE meerwaarde van een race kijken met Olav Snol en die andere apenbaffers verdwenen, want alle zinloze weetjes over het circuit hebt u al gezien. Dan kunt u uw betaalde Sky abo gebruiken of hier neuzen.

  4 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  31/10/2020 - 19:53 19:53

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN