More

  RECENTE POSTS

  De mooiste Fields of Gold die je ooit hoorde!

  Tussen alle berichten over Trump en de politiek door is het nu tijd voor een zachte, maar spectaculaire cover om van te genieten. (Niet te verwarren met een ‘Kutkoffer’! Dat is namelijk totaal wat anders.) Fields of Gold ken je waarschijnlijk in eerste instantie van Sting. Deze zachte ballad uit 1993 is een puike en de meest bekende versie, maar dat is niet helemaal terecht, vinden we. De versie van zangeres Eva Cassidy is onwaarschijnlijk prettig voor de oren!

  Fields of Gold

  De tekst van deze variant van Fields of Gold is hetzelfde, al hoor je de prachtige bridge twee keer. Dat stoort echter helemaal niet, juist omdat het zo’n krachtig onderdeel van het liedje is. Als je je ogen sluit, kun je niet anders dan prachtige, zonnige gele velden voor je zien. Het nummer is nog milder dan de Stingversie en zelfs een beetje dromerig. Melancholisch, dat is het woord. Luister het en vertel me dan dat je er geen kippenvel van kreeg.

  I dare you.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  RubertoLucifer
  RubertoLucifer
  Gast
  07/02/2017 - 20:01 20:01

  Hoewel ik normaal van de classic rock ben, kan ik dit nummer en vooral ook deze uitvoering erg waarderen. Erg mooi!

  Ik zie alleen geen prachtige, zonnige gele velden voor me. Ik vind het een typisch nummer waarbij iemand terugkijkt op een bepaalde periode. Denk aan het typische geval dat er iemand dood gaat in een serie en iemand ziet in slow motion fragmenten van die persoon in zijn/haar gedachten hahaha.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN