More

  RECENTE POSTS

  #MeToo? Fuck you! (als je een man bent, aldus de Viva)

  Stukje Baudet’s ‘Nee=Ja’ in de Viva. Als man heb je ook wel eens geen zin, maar hey, daar kunnen de Viva-vrouwen wel iets aan doen. Want geen zin is geen enkele reden om niet te neuken, althans, als het mannen betreft, zo meldt het blad.

  Noncha Sexy

  Het woord alleen al zorgt ervoor dat uw redacteur van dienst zelfs Pornhub voorlopig niet meer aanslingert, maar het is – volgens Viva – een puike methode om toch de genotsstaaf in willekeurige openingen te krijgen terwijl de man niet wil. Want nee=ja, tenslotte.

  ‘Je staat voor het beeld, kut!’

  Uw redacteur van dienst kan natuurlijk niet oordelen over anderen, maar als deze jongen zit te gamen en je gaat ineens voor het beeld staan in whatever en zeker in flanellen shirtjes, is er een dikke kans dat er een blik Schultenbrau naar je hoofd gegooid wordt, omdat ik als healer in World of Warcraft anders Meneer de Greef laat dood gaan. Ga weg voor het beeld. NEE! IS! NEE!

  Duidelijk geen Viva-lezeres

  Spoorzoeken

  Dus je komt thuis na een dag hard werken of op schoolpleinen rondhangen in een te lange jas en de hele gang ligt vol kleren. Waarom? Inderdaad ga je die meuk allemaal oprapen, mopperend dat dat wijf ook best weet waar de goddamn wasmand is. Het spoor van kleding volgend, kom je uit – heel fantasierijk –  in de slaapkamer, waar de frau naakt niks ligt te doen. ‘DAN HAD JE GODVERDOMME OOK DIE TERINGBENDE ACHTER JE DIKKE REET KUNNEN OPRUIMEN!’, is een logischer reactie dan: ‘Oh, nu heb ik ineens wel zin’.

  ‘Sexy’, aldus de Viva..

  Eyewitness

  Dus je ligt als man lekker voor je uit te staren nadat je al meldde dat je geen zin hebt. Je telt de stippen op de muur, of het aantal stopcontacten. Of je denkt aan een pizza. In ieder geval wil je niet neuken. Viva weet raad, want je moet en zal godverdomme neuken. Volgens dit aanrandersblaadje moet je dan vooral in de man zijn ogen kijken. De man, die dus met hele andere dingen bezig was. Maar fuck wat de man wil. Het wijf wil een piemel. Nee is tenslotte ja.

  ‘Sexy’, aldus de Viva..

  Fruit & Slagroom

  Als je IETS niet in je bed wilt (en het bed is het meest fantasierijke plekje volgens de Viva-dames) is het een aan gort gesneden kiwi en slagroom. Wat een teringbende wordt dat. Aardbeien zijn nog erger. Vlekt als een dolle. Maar volgens de Viva moet je dat wel doen nadat hij ‘NEE’ zegt. Gewoon met een fucking fruitmand en een bus slagroom die arme jongen wakker maken en ‘je terugtrekken als hij je wil zoenen’. Iets wat vrijwel geen enkele man een goed idee vindt: een vrouw zoenen die tot aan haar oksels vol zit met druipend fruit en laffe slagroom.

  ‘Kusje?’ NEE!

  Sudden Naked

  Volgens de Viva werkt ‘shack and awe’ ook prima. ‘Verschijn ineens voor hem. Naakt. En zeg op niet mis te verstane wijze de volgende magische woorden: “Ik wil je NÚ!” Werkt altijd. En zo niet, dan toch.’  Want ‘nee’ is ‘ja’, zoals de zus van Thierry Baudet ook altijd zegt. ‘Rot op, ik wil slapen’,  is kennelijk geen argument voor deze fans van aanranding. Als je maar naakt voor ze staat, is ‘nee’ altijd ‘ja’, zo propageert het blad.

  ‘Sudden naked’, werkt ALTIJD, aldus de Viva.

  Dropping

  Dit is kennelijk iets dat de dames hebben geleerd uit gevangenissen. De zeep laten vallen, bukken en ja hoor, ook als hij geen zin heeft wandelt hij zo de paal de grot in. Nee, Viva-aanrandertje. Zo werkt dat niet. Je staat voor het beeld, ga weg.

  Geef toe, je hebt nu zin, dankzij de Viva!

  Gebruik je handen

  Ik kwoot hier even de Viva: ‘Ach, waar zouden we zijn zonder de good old massage? Knappe jongen die daar weerstand aan biedt. Routebeschrijving: begin bij zijn oorlellen en ga via nek (vergeet niet te blazen!) en schouders langs de borst en tepels, totdat je bij de holy grail bent.

  1: Als we handen gaan gebruiken, geloof me, dan kunnen mannen dat beter dan vrouwen. Althans, bij zichzelf.

  2: Massage? Je wilt niet weten hoe veel mensen daar een fanatieke hekel aan hebben, vooral als er tegelijk iemand als een bladblazer in je oor zit te loeien.

  3: De ‘holy grail’? Dat hele heilige zou er pas zijn als je GODVERDOMME ‘NEE’ accepteert als ‘NEE’!

  In je oor, want sexy!

  Als ik ook maar één van de Viva-tips omgekeerd zou gebruiken, mag ik nooit meer naar de Oscar-uitreikingen, ben ik mijn baan kwijt en flikkeren die kutwijven al mijn dickpics online. Maar als de Viva-snollen ‘nee’ horen, is dat kennelijk een uitnodiging om nog veel harder aan te randen, want de mening van de man doet er #Nietoo. Walgelijk.

  #Notme

  Nee is nee en je blijft van me af en voor het beeld weg. Ga bier halen, werken, koken, je Zen vinden, sporten of whatever. Ik heb geen zin. Laat me met rust!

   

   

   

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  19 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  19 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  24/01/2018 - 14:16 14:16

  Soms lijkt het wel of de wereld alleen bestaat uit relaties waarbij de een wel wil en de ander niet.
  Daar is een goede verklaring voor. Geen confrontatie is nl. geen nieuws.

  Als beide partners graag willen zonderen ze zich zo snel mogelijk af. Gordijnen dicht; geen nieuws.

  Als beide partners niet willen zitten ze gewoon verveeld tegenover elkaar, scrabbelen wat of kijken samen naar Rail Away. Ook geen nieuws dus. (hoewel SBS best nog met een real-life soap 14000 dagen zonder seks zou kunnen komen; een ijzersterk concept dat pas na twee weken door VGA-homevideo’s van de buis wordt verdrongen).

  Ketsman
  24/01/2018 - 14:35 14:35

  Nee echt. Wat betekent “No!” dan? Ik vind dat nogal een circulair non-argument. En ik ben geen fan van nonnen.

  En kan ik hiervandaan wel zeggen dat Pismark echt niet kan bloggen? Of verandert dan mijn tekst weer?

  Ketsman
  Antwoord aan  Ketsman
  24/01/2018 - 15:05 15:05

  Het schijnt dat Bismark ook geen Oscar krijgt voor z’n blog. Het is maar dat u het weet.

  Bismarck
  Antwoord aan  Ketsman
  25/01/2018 - 13:01 13:01

  De dag dat ze speciaal voor mijn blog ook beginnen aan Oscaruitreikingen voor blogs moet inderdaad nog komen. Ik ben wel benieuwd of je ooit wel een blog van me hebt gelezen, gezien je (voor?)oordeel.

  Ketsman
  Antwoord aan  Bismarck
  25/01/2018 - 13:56 13:56

  Wacht effe. Waarschijnlijk bedoel ik Toxteth. Die zat me ijverig te -EDET-en laatst. Met z’n debiele Patries. Jij klinkt inderdaad alsof je geen idee hebt waar ik het over heb. Mijn excuus. Het is mijn dementie, jullie lijken ook allemaal op elkaar.
  Misschien zou je zo vriendelijk willen zijn om aan een Toxteth door te geven dat ik hem haat, dan lullen we er niet meer over.

  Toxteth O'Grady
  Beheerder
  Antwoord aan  Ketsman
  26/01/2018 - 09:57 09:57

  Hee Kets, neuken?

  Ketsman
  Antwoord aan  Toxteth O'Grady
  26/01/2018 - 13:17 13:17

  Ja. Jij en ik. Om 14:00 in het fietsehok, weetje.
  http://www.doodeens.ga/

  Ketsman
  Antwoord aan  Bismarck
  25/01/2018 - 14:20 14:20

  Wel erg verdacht dat je geen Oscar hebt. Je bent toch geen vrouwenracist?

  Bismarck
  Antwoord aan  Ketsman
  25/01/2018 - 15:36 15:36

  Hoho, geen Oscar voor mijn blog hè. Over schaats en film Oscars hebben we het nog niet gehad.

  Ketsman
  Antwoord aan  Bismarck
  25/01/2018 - 15:51 15:51

  Oja, jij bent die Limburger. Godverdomme, nu komen de herinneringen weer terug.

  Ketsman
  Antwoord aan  Ketsman
  25/01/2018 - 16:17 16:17

  comment image

  Bismarck
  Antwoord aan  Ketsman
  25/01/2018 - 18:24 18:24

  Waarmee de vrouwenracistvraag ook weer beantwoord is 😉

  Ketsman
  Antwoord aan  Bismarck
  25/01/2018 - 19:55 19:55

  Vraag? Het was een insinuatie hoor. Maar goed. Retecool heeft het gehad, verleden tijd. Finito. Deaudt, bahnhoff. Maak ruimte voor mijn nieuwe dynamische side: http://verzineenonderschrift.ga/

  MadDieu, drukt zijn snor
  24/01/2018 - 16:50 16:50

  Toch knap dat we gemiddeld drie keer per maand nog halen met z’n allen.

  \nee, ik wil nooit meer slagroom op mijn lijf. Na per ongeluk inslapen in een bed vol slagroomtoefjes meurde ik drie volle dagen naar zure kots.

  bla
  bla
  24/01/2018 - 17:21 17:21

  Wat overgeslagen wordt; volgens viva is een panty sexier als een spijkerbroek… volgens mij is dat alleen als je die specifieke fetish hebt… Voor mij een flinke turnoff als ze zo’n ding aan heeft (gehad)…

  horrorneefje
  Lid
  24/01/2018 - 18:00 18:00

  Ah, dat doet me denken aan toen een vriendinnetje zich op een feestje had vergrepen aan de pilletjes, terwijl ik aan het werk was, en die avond in d’r overdreven fake extacy-geilheid-roes (alleen daar werd ik al chagrijnig van) de slaapkamer in kwam en met omfloerste stem zei: ‘Zo. En nu ga ik je helemaal uitwonen!’

  En wat droeg ze? Een negligeetje, gemaakt van die doorzichtige stof met franjetjes, waar je tepels doorheen kan zien, die dan heel donker kleuren! Raar, en een beetje eng. Doet mij aandraaien niet. Bovendien haakt die troep zo verschrikkelijk aan je eeltklauwen, dat is nog erger dan met je nagels over een schoolbord krassen. Verkeerd soort kippenvel.

  Dus ik zei ‘Ja? Dacht het niet!’, liet mijn hoofd in het kussen zinken en viel in slaap. De volgende dag haar wakker gemaakt met een ontbijtje op bed. Toch even goed maken, dacht ik… Mept ze dat hele ontbijt uit m’n handen! ‘Ja boehoehoe en ik heb een onwijze extacy kater hoor joh jank huil boos pruil!’

  Het is niet meer goed gekomen tussen ons qua relatie. Wat betreft nee = ja en VIVA wijven: gewoon meteen spijkerhard in de kut trappen.

  Roel Zwaar
  Lid
  25/01/2018 - 08:54 08:54

  Zonder de deskundigheid van Dijkie is geen enkel stukje, publicatie of mening van belang.

  TheStef
  TheStef
  Gast
  26/01/2018 - 16:24 16:24

  Gôh, het “Show up naked, bring beer” werkt hier altijd verdomd goed

  anoooniempje
  anoooniempje
  Gast
  11/12/2019 - 02:41 02:41

  , Ga werken, ga bier halen, ga koken etc? En wij ook x aantal uur werken? Tjaa, soms moet je dan… Als man.. Net zoals wij altijd maar moeten voor jou he

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN