More

  RECENTE POSTS

  Max Verstappen heeft de beste monteurs in de F1

  Afgelopen weekend leek tot de daadwerkelijke start van de race een drama te worden. De RB16 van Verstappen was trager dan een Ferrari met een caravan, de balans was slechter dan die van Lucille Werner en die nare taxi’s (zwart én roze) stonden stijf bovenaan.

  En toen bij het naar de grid rijden voor een potje rollen vanaf P7 schoof de Red Bull zo de banden in en brak neus en wielophanging af. Schade die, normaal gezien, in anderhalf uur gerepareerd kan worden. Maar niet voor de bazen bij Red Bull, want die rausen in 20 minuten die bak van Verstappen weer in elkaar, met 25 seconden marge, waarna de dag toch nog positief afgesloten kon worden met een tweede plek bij de finish. We  wisten al dat ze bij Red Bull een bandenwissel beter doen dan wie dan ook, maar nu kun je dus terugkijken hoe die heersers de bak van Max weer in elkaar fröbelen in absurde snelheid. Twintig minuten keiharde autoporno!

  Hoi Kwik-fit, dit is dus pas echt klaar-terwijl-u-wacht!

  5 4 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Bobbie Rotkop
  Bobbie Rotkop
  Lid
  21/07/2020 - 10:10 10:10

  Inderdaad geweldig, maar ook een van de weinige hoogtepunten. F1 is zeldzaam saai geworden. Mercedes heeft al jaren vrijwel geen tegenstand, Bottas is veel te traag om Hamilton bij te houden, dus de Brit haalt jaar na jaar met twee vingers in de neus het kampioenschap binnen, RBR doet zijn best, maar de Honda is gewoon kut (wat ik al jaren roep en waar ze nu zelf toch ook achter aan het komen zijn) en het chassis is niet zo goed als dat het de laatste jaren was.Ferrari blinkt weer uit in waar ze altijd in uitblinken, grove incompetentie, waar ik als jarenlange fan ook echt genoeg van begin te krijgen, wat een prutsers. Ik heb nog wel gekeken, maar met een schuin oog, een groot deel van de uitslag ligt toch al bij voorbaat vast.

  Reet
  Beheerder
  Antwoord aan  Bobbie Rotkop
  21/07/2020 - 10:23 10:23

  Helaas heb je ontzettend gelijk.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN