More

  RECENTE POSTS

  Maar nu komt het helemaal goed met het vluchtelingenprobleem

  Jawel mensen. Stop maar met het inzamelen van kleding en knuffels, het opknappen van ongebruikte logeerkamers en het aantasten van trommelvliezen, want het vluchtelingenvraagstuk is zojuist een nieuwe fase ingegaan waardoor alles goed zal komen.

  U2 heeft namelijk aan het begin van haar Europese tournee in Turijn “nadrukkelijk” aandacht gevraagd voor het vluchtelingenvraagstuk en Europese opgeroepen naar een oplossing te zoeken. Maar wacht, dat is nog niet alles. Bono heeft namelijk ZELFS de tekst van Pride (in the name of love) aangepast. Nou, als zoiets gebeurt dan weet je dat een oplossing nabij is.

  Echt hoor, wat geweldig en ontzettend fijn! Ondanks dat deze vluchtelingenstroom al jaren aan de gang is, heeft Bono gewacht op het juiste moment om de tekst van Pride (in the name of love) aan te passen. Namelijk exact op het moment dat Aylan verdronk voor de kust van Turkije. Meisjes uit Afrika die ergens op de Middellandse Zee verdrinken deed Bono niet zo heel veel, maar die foto van Aylan hè. Dat was voor Bono ook even een dingetje.

  De VN weet nog niet wat te doen met deze nieuwe situatie, maar heeft alvast gewaarschuwd dat Syrië slechts enkele weken verwijderd is van een nieuwe benefietsingle van U2.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  6 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  6 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  Ds. Ploppo
  Redacteur
  07/09/2015 - 11:27 11:27

  De sleutel tot een oplossing in Syrië ligt bij Poetin en aangezien die absoluut geen U2 fan is, zal ook dit weinig verschil gaan maken.

  xaderp.
  Redacteur
  07/09/2015 - 13:12 13:12

  De foto van de dode Aylan is een iconische foto, prima te gebruiken voor marketingdoeleinden. Zwarte meisjes werken niet goed bij blanke Europeanen.

  Vilmer Ramone
  Antwoord aan  xaderp.
  07/09/2015 - 13:27 13:27

  Zwarte meisjes werken niet? Raksist!!

  Bismarck
  Antwoord aan  Vilmer Ramone
  08/09/2015 - 15:58 15:58

  Het is een constatering. Na foto’s van zwarte meisjes die in de Middellandse zee dreven, was de enige reactie van viesrechts om voortaan alle bootvluchtelingen maar tot dobbernegers te benoemen (waarmee hun gevaarlijke vlucht geëufemeerd werd tot een badderpartijtje en hun afkomst gegeneraliseerd naar subsaharaans, dat in die kringen toch al gelijk staat aan economische vluchtelingen aka gelukszoekers).

  wout
  wout
  Antwoord aan  xaderp.
  07/09/2015 - 14:49 14:49

  ??? Terre des Hommes heeft vorig jaar 134,5 miljoen opgehaald in West-Europa en Canada, vóóral met foto’s van zwarte meisjes.

  Møhammed Said al Sahaf
  07/09/2015 - 15:05 15:05

  Bono moet echt gewoon z’n muil houden en pas weer gaan preken als ie netjes alle door U2 ontweken belasting aan Ierland overgemaakt heeft. Kan de Ierse regering heel mooie dingen voor vluchtelingen van doen.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN