More

  RECENTE POSTS

  Deze Lustpil Kun Je Gerust In Je Reet Steken

  En je onderzoek ook trouwens. De Uni van Utrecht was eigenlijk van plan morgen de druiloor Jos Bloemers te laten promoveren op de werking van de lustpil. U weet wel: het wonderpilletje waarmee je het ijs tussen haar benen in no-time ontdooit waarna je mokkel zich spontaan ontpopt als jouw eigen Sasha Grey. Jos Bloemers zegt u? Inderdaad, dat is de wetenschappelijk directeur van het bedrijf Emotional Brain dat het pilletje aan de vrouw wil brengen.

  wpid-Sasha-Grey-Wallpaper-5Echt origineel is het pilletje niet. Het is gewoon een Viagrapil die ook u in uw mailbox heeft liggen, voorzien van een laagje testosteron. Een vlaflip is natuurlijk ook geen echte uitvinding, maar goed. Bedenker van dit moois is Adriaan Tuiten, directeur van Emotional Brain en (stomtoevallig) copromotor van Jos. Andere copromotor is Henk Scholte (naar het schijnt ook betrokken bij de club) en dan hebben we nog de promotors Berend Olivier en Marcel Waldinger, die we allebei terugvinden in het Scientific Advisory Board. Gelukkig is er ook nog een wetenschappelijke adviesraad die toeziet of er geen bogus wordt verkocht, en daarin hebben zitting de heer J. Pfaus en W. Everaerd, die ook op de payroll staan van Emotional Brain.

  U ziet: Jos is niet over één nacht ijs gegaan. Zo jammer alleen dat Zembla in de emmer stront kwam roeren. Op last van de rector-manificus is het feestje uitgesteld. Tuiten: “Ze zijn erop uit bedrijven kapot te maken met hun giftige leugens.”

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  1 REACTIE

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  1 Reactie
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  klaagbaas
  klaagbaas
  09/09/2014 - 20:11 20:11

  ok dat klinkt als belangenverstrengeling inderdaad. maar hoe zit het met die artikelen dan? waar zijn die dan gepuliceerd, die zijn toch ook gewoon gepeerreviewed? is daar ook iets niet in orde of kunnen we de er vanuit gaan dat de resultaten wel betrouwbaar zijn

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN