More

  RECENTE POSTS

  Liefs uit Kiev – Oekraïeners over Nederland

  Er zijn nog een aantal dagen te gaan voor we mogen stemmen over het samenwerkingsverdrag met Oekraïne. In de afgelopen weken is de Retecool samen met de heren en dames van Referendum Reporter meermaals het land in gegaan om mensen te vragen wat ze nu eigenlijk weten van Oekraïne en het verdrag. Hierdoor weten we nu onder meer dat er heel veel buitenlanders wonen.

  Eén daarvan is onze eigen Oekraïense engel Taya, en wij vroegen haar of ze in Kiev ook eens de straat op zou willen gaan om daar aan voorbijgangers te vragen wat ze eigenlijk weten van óns land.

  Toen Taart hoorde dat Taya weer een videoband had afgegeven bij de redactiebunker, ontsnapte hij direct uit het rookhok waar hij afgelopen week was ingesloten, rende gillend en zingend naar de koelcel waar Frodooh nog steeds zit en zette die een graadje kouder. “MET JE YULIA!” schreeuwde hij, waarna hij de videoband uit de handen van reet griste om deze keer op keer te gaan zitten kijken.

  Kijk mee met Retevisie naar wat Oekraïners weten van Nederland. Spoiler: we staan hier kennelijk tot onze oksels in de tulpen en de drugs.

   

  Kunt u niet genoeg krijgen van Taya? Dat treft, wij ook niet. Daarom hebben we haar natuurlijk ook ingehuurd. Gewoon inlezen voor u gaat stemmen? Dat kan natuurlijk, want we tikken ons een hernia. De redactie een virtuele bos tulpen sturen doet u via Facebook of Twitter.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!
  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  0 Reacties
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN