More

  RECENTE POSTS

  Lekker participeren met zijn allen

  Ja, kijk, als je al je geld uitgeeft aan je arme bestuurders die heus niet zonder hun derde buitenhuis kunnen, dan moet dat natuurlijk ergens vandaan komen. In de zorg hebben ze daar een mooie oplossing voor bedacht: minder mensen in dienst nemen en patiënten die nog net zelfstandig kunnen ademhalen en twee woorden kunnen stamelen gewoon naar huis sturen. Zo ook in de GGZ, waar minder = meer al jaren het devies is. Minder mensen = meer ellende, wel te verstaan. Want links en rechts onttrekken de minder labiele medemensen zich aan begeleiding en zorg want die lastige mentaal-stabiel uitgedaagden kosten gewoon te veel geld, weet je? Dus raffelen we behandelingen af en sturen mensen naar huis die daar misschien niet horen. Lekker belangrijk, daar heeft toch niemand last van. Hey, maar dat maakt niet uit, want weet je wie er ook een EHBO-cursus hebben gevolgd? Nou? Juist. Dit is niet meer het ene gat met het andere vullen maar ook nog eens het tweede gat een stuk dieper uithollen. Zoals gewoonlijk zag echt he-le-maal niemand dit aankomen, natuurlijk. Goed, wij zijn de kuil in ons bureaublad nog even verder aan het indeuken met ons voorhoofd.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  5 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  5 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  E.R. Deoz
  04/02/2015 - 16:04 16:04

  Als ik even mijn aluhoedje opzet, dan is het voor mij duidelijk dat het alleen gaat om het vullen van private gevangenissen waar VVD-politici straks dik gaan verdienen. De volgende plannen zullen al klaar liggen. Dan denk ik aan het stoppen van gedogen van softdrugs, alle illegalen, asielzoekers en torrenters de cel in en uiteraard een three strikes systeem.

  Zelfs zonder aluhoedje vraag ik me nog af of zoveel incompetentie wel kan bestaan. Er moet toch iets van opzet bijzetten.

  Roel Zwaar
  Roel Zwaar
  Gast
  04/02/2015 - 20:15 20:15

  Soms zijn er van die dagen dat je Xaderp vreselijk mist.

  Xloph
  04/02/2015 - 20:32 20:32

  Ja, serieus: waar is xaderp? Het hele gedoe rondom Oekraïne en MH17 begint inmiddels bizarre vormen te krijgen, en ik ben erg benieuwd naar zijn duiding.

  Xloph
  04/02/2015 - 20:32 20:32

  Oeps, schrijf ik nou ‘inmiddels’?

  teringbibber
  Lid
  04/02/2015 - 21:17 21:17

  Xaderp wist teveel.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN