More

  RECENTE POSTS

  Ladies and Gentlemen, They’ve got him!

  Met min of meer die legendarische bekende woorden meldde Paul Bremer, hoofd van de Duitse bezettingsmacht Amerikaanse bezetters in Irak, dat ze Saddam Hussein hadden gevonden. Op het grote geheel boeide dat natuurlijk geen fuck en tot op heden blijft het een godsgruwelijke puinzooi daar. Maar wel kracht getoond en daar ging het de Amerikanezen het om.

  En dat is wat de volgende mogelijke Commander in Chief van de Verenigde Staten van U Naait Het Steeds of the America’s ook, mits verkozen, veel gaat doen (en tot die tijd in de campagne). Met nul inhoud vooral heel hard brullen en stampvoeten. Want inderdaad, wat een jaar geleden nog een weggelachen suggestie was in talkshows, die paprikapoederrode brulboei als serieuze kanshebber, is inmiddels realiteit geworden. Hij heeft namelijk voldoende delegates om voor de Republikeinse partij de kandidaat te worden. Het gaat dus vermoedelijk Hillary vs Donald worden. En het is lastig te zeggen welke keuze het minst slecht is.

  Maar, wij zijn op de Retecool van de Nance. Dus voor we vallen over een setje soundbites hebben we voor onszelf (en u als trouwe lezer) een klein huiswerkopdrachtje gemaakt. Hieronder een 42 minuten durende speech van Trump in Bismarck, die u rustig vandaag of ergens dit weekend opzet om eens uit eerste hand te zien of Donald Drumpf nou een onbegrepen genie is. Of een soort Turbogreet.

  0 0 stemmen
  REET DEZE POTS!

  2 REACTIES

  Abonneer
  Laat het weten als er
  guest
  2 Reacties
  Oudste
  Nieuwste Meest gestemd
  Inline feedbacks
  Bekijk alle reacties
  biermeester
  27/05/2016 - 09:52 09:52
  MadDieu, drukt zijn snor
  27/05/2016 - 15:36 15:36

  We moeten opletten wie running mate wordt van Donald en van Hillary. Beide kemphanen zijn zo geliefd, dat de zittingstermijn overleven nog een hele kunst wordt.

  Latest Posts

  Account

  U ZEI:

  OOK NIET TE MISSEN